Anton 3 månader <3

Ja det var ett bra tag sen som jag skrev här, men det har helt enkelt inte funnits tid lr "ork" till att blogga.. mkt annat o göra då godingen tar en liten power nap, som nu ,tänkte att nu ska jag iaf ta tag i det o skriva ett litet inlägg :) Mkt har hänt sen sist.

Vårt hjärta har blivit döpt, Lördagen den 9 Maj i Barsebäck Kyrka. Faddrar/gudmödrar är moster Linda och Fastrarna Karolina och Magdalena. Efter dopcermonin hade vi lite fest i bygdegården.
Dopcermonin i kyrkan gick jättebra och Anton grät/skrek inget över huvudtaget, såå duktig :) Prästen sa något i stil med att nu Anton har du fått ett namn och då svarade han med ett litet joller hihi.
Det var mycket folk som ville vara med oss och göra denna dag till ett minne, Tack alla för ni kom =) Anton fick bla bilbarnstol, tripp-trapp stol (stokke), fondkonto, 2 stora tavlor, lära-gå vagn, Baby art till att göra fotavtryck i gips, 2 barnkammarböcker, en annan serie med 3 böcker och mycket där till! Verkligen jättefint allting. <3

Anton blir även 3 månader idag.. 3 månader.. ja jag kan inte begripa vart denna tiden har tagit vägen!! Jag försöker njuta för fullt av varenda sekund men det känns som om man inte hinner med ändå..  Han börjar bli så "stor".. inget litet spädbarn längre även om han fortfarande är bebis hehe.. mammas lilla kille :)
I måndags fick han även sina 3 månaders sprutor, en i varje lår ... han skrek till vid själva sticket men blev lugn/tyst så fort han kom upp i mammas trygga famn.
Han växer på bra och hans kurvor längd/vikt följer varandra bra, så som det ska vara! :) Dock kan jag inte förstå ännu hur han har fått plats i min mage hahah .. Anton är det finaste vi har!!

Sommaren närmar sig med stormsteg och pappa Olof ska ha semester, vad vi längtar!! =) Vi har lite i sommar, 40 års kalas, bröllop m.m och vi ska även en tur till moster och onkel i Norge och hälsa på ett par dagar.. vår första semester hihi :)
Har varit helt underbart väder idag.. gick fram och tillbaka till stan idag med två vänner (även de mamma-vänner hihih), handlade lite bodys till anton på lindex, vi fikade, köpte glass och sen traskade vi hem igen, så skönt :) om inget annat lite motion som är bra för kroppen hehe..

Jag trivs så att gå hemma med vår lilla prins, att få pyssla om honom och se han växa och utvecklas dag för dag.. Barn är ju verkligen LIVET!!! :)

Nåja, tvätten kallar.. :=)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, det var ett super lyckat dop, han var så duktig så! :o) Længtar redan massor efter att få se dig igen!

2009-05-21 @ 22:06:06
Postat av: Sophie

Åh vilka fina presenter! Nästan så man skulle ha ett dop kanske. ;) Kram

2009-05-25 @ 07:18:46
URL: http://lillamirakel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0