Lista..

Jag har en :
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[x] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 10

[x] säng större än normalt( minst 1 m bred)
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[ ] en fungerande PS2
[x] Nintendo Wii
[x] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy/advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds
TOTAL: 7

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljadbord
[ ] fooseball
TOTAL: 0

[x] Nattduksbord
[ ] Stereo på rummet
[ ] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 1

[x] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN ?
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 6

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[ ] något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 3

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 3

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[x] Jag har en bil (delad vårdnad..)
TOTAL: 2

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] har en videokamera
[x] har en laptop
[x] har en dator
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 35

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb



Bortskämd brat... hmm nä det kan jag inte riktigt hålla med om för bortskämda är vi långt ifrån.


Helsingör.

Idag har både jag och Olof ♥ varit lediga så vi åkte över till Helsingör i förmiddags. Mysigt som alltid ;) Åt Smörebröd på ett mysigt fik/resturang där. Handlade god vitlöksost och lite vin där över också.
Körde till Väla en runda efter vi varit i dk.. handlade två toppar och ett par vanliga enkla slip-in sandaler.

Ikväll har det varit ganska så soft efter vi kom hem från Arlöv för vi köpte Nintendot.
Ska jobba tidigt i morgonbitti så ska strax krypa till kojs. Har varit en lång dag så är ganska så trött..

14 dagar till semester och 11 av dem är arbetsdagar.. men det går! ;)


Nintendo Wii.

Idag införskaffade vi oss ett Nintendo Wii! Vi har testspelat lite och det är ju hur roligt som helst!! =) Kommer säkerligen bli många spelkvällar där hahaha.

Mamma.

Idag fyller lilla Mamma år och henne ska vi så klart fira! .;)

Grattis Grattis Mamma!=)




 


Födelsedag.

Om två veckor fyller jag och systeryster hela 26 år! Grattis i förskott till oss hihi ;) ♥


Ett tag sen..

Var ett par dagar sen sist och jag har nog inte gjort mkt mer än jobbat! ;) Det funkar finfint att jobba 95% men det är nog först nu som tröttheten hinner i fatt lite..är ju inte van att jobba så långa dagar men jag börar sakta men säkert att vänja mig! =)

Midsommarhelgen gick i det lugna tecknet.. jag jobbade kväll på midsommarafton så när jag slutat jobbet körde jag till den festen där Olof var. Körde hem relativt tidigt också då jag skulle börja tidigt på midsommardagen.. lite segt att jobba under midsommarhelgen men det ger ju fina pengar iaf och det tackar man ju inte nej till!
Lördagen efter jobb gick vi en runda på tivolit/marknaden som var här nere i Borstahusen och efter det hem till ett par vänner.
Igår söndag vart jag ledig..
Denna jobbveckan är inget att leka med, men man får trösta sig att det går relativt snabbt ändå :)

Ibland blir livet inte riktigt vad man tänkt sig.. det kan tyvärr ta slut fortare än man tror! ;( Vi alla tänker på er i denna sorg.

Nu kallar tvättstugan igen..


Midsommar.

Vill önska er alla en riktigt Glad och Trevlig Midsommar! :)
Hoppas er midsommar blir bra, trots att vädret med all säkerhet inte kommer vara det bästa.
En annan ska jobba hela midsommar, finfina pengar sen så jag klagar inte :P


image88

Miniweekend.

I helgen vart jag och Olof hjärtat på en liten miniweekend i Göteborg. Vi körde relativt tidigt i Lördagsmorse för att köra upp till Ullared. Har inte varit där mer än en gång och det var för måånga år sen så såg fram emot det första shoppingstoppet :) Vi fick handlat en hel del underkläder och strumpor, toppar, dvd film och lite annat smått och gott. Fanns mycket billigt men vi handlade inget som är lika billigt här hemma typ, för de kan vi ju likabra handla hemma som där då vi skulle vidare till GBG sen..
Vi var framme i Göteborg vid 2 tiden och gick till hotell Scandic (som låg mitt på avenyn) som vi skulle bo på över natten men då rummet inte var klart ännu gick vi en vända på avenyn och sen satte vi oss på en uteservering och kollade in folk.
Checkade in vid halv 4 tiden, kollade lite fotboll på tv då BoIS mötte Örgryte och det visades på tv4, BoIS vann! Duschade och gjorde vid oss sen begav vi oss mot Liseberg.
Väl framme på Liseberg började det klart att regna så smått och det slutade med att det sen i stort sett spöregnade hela kvällen ;(
Aningens otur med vädret men vi hade det mysigt iaf. Vi hade packat med oss regnkläder i en väska men smarta jag hade glömt mina regnbyxor hemma i la..
Vi åker lite karuseller, åt god mat på en resturang där och tog lite lotter ;)
Hemma på hotellet vid 22 tiden, satt i baren en liten stund sen upp i bingen då vi va ganska så trötta efter varit i farten hela dagen..
Gick upp ganska så tidigt på söndagen, duschade och packade våra väskor och sen ner till den goda hotell frukosten, finns det något godare? =)) Till frukost åt  vi bullar, ost, kex, massa goa frukter och pannkakor med sylt och grädde.
Checkade ut vid 10 tiden och körde en runda och checkade läget i gbg sen in en vända på ett shoppigcentra där jag hittade ett linne, de enda jag handlat i göteborg =)
Efter shoppingcentrat begav vi oss mot Universeum och kolla på alla spännande djur, aporna hade gömt sig så de fick vi aldrig se :(
På hemvägen stannade vi till på Laxbutiken vid Falkenberg och åt en sen god lunch :) En bra avslutning på en mysig helg. Skönt att få komma iväg bara jag och hjärtat och rå om varandra, det behöver man ibland =))


Igår började jag att jobba mina 95%, känns bra faktiskt men man är ju lite slut när man kommer hem men det är nu innan man vänjer sig o när man väl vant sig är det daxs för semester! 18 arbetsdagar dit =)


snart så..

Var i HBG idag hos en privat hudläkare/ortoped med mina leverfläckar som jag skulle vilja ta bort, och visst kunde han hjälpa mig så om 3 veckor blir det operation! Det är tre st som jag ska ta bort. Bra Bra. Blir dock att jag måste ha plåster på stygnen sen efter ett tag framöver om jag ska vara ute i solen, men det får jag ta ;)

I morgon är det för övrigt sista dagen på min egna fasta tjänst på jobb, sen på måndag är det allvar som gäller, 95% hehe.. det ska bli riktigt skönt med en normal inkomst så man kan röra sig lite fritt och kunna göra saker och ting utan att planera allt för jättemkt.

 - Huvudvärk! ;(

Sommaren är här!

Vilket underbart väder vi haft nu i 4 dagar, bara sååå gött!! =)

I förmiddags körde vi ut till Järavallen och gick vår 5 km långa runda där ute.. gött gött i värmen. Lagom svettiga och trötta.
Pratade med pappa på vägen hem som undrade om vi inte kunde komma ner till de i Borstahusen där de va med Eric och Mio som badade, så sagt och gjort.. hem och skifta kläder och ner till dem nere vid stranden.
Käkde varsin baguette då vi inte ätit frukost innan vi va ute o gick sen gick jag och Olof med barnen ut i vattnet.. jag hade klart ingen bikini på mig, så Olof lurade i barnen att skvätta ner mig med vatten och de tyckte de klart va skitkul hahaha =)
Sen när de skulle åka hem så fick vi långa kramar och så stannade jag och Olof kvar ett tag och bara låg och slappade i värmen, Härligt! =)

Sen i efftermiddag har det varit ganska så lungt.. la mig en stund till på balkongen... gjorde mig i ordning och sen körde vi och handlade.. lagade mat och har ätit och om ett tag så ska vi äta lite ananas ute på balkongen .. Blir nog en tidigt kväll ikväll.

Sommaren är här och det är bara så underbart härligt. Hoppas nu att vädret håller i sig så vi får den extrema sommaren som det pratats om till höger och vänster!! =) De har ju sagt att det ska bli den bästa sommaren på mkt länge och att det ska bli mellan 2-3 grader varmare än normalt, det gillar vi!


Helsingör.

Igår Lördag var jag och Olof hjärtat inne i Helsingör och hade en supermysig dag :)
Vi åkte med båten vid 12 tiden.. gick där inne och strosade runder i lite olika affärer.. satt på en resturang på deras uteservering och god mat, Oxfile med pommes, sallad och sås. Vi handlade hem lite god dricka nu inför sommaren, öl, vin, whisky och en dooleys ;)
När vi var klara med alla inköpten köpte vi oss varsin glass och satt där och bara tog det lungt och hade det mysigt ;)
Var hemma i HBG igen vid 4 tiden..

Körde nerom mina föräldrar som hade två av syskonbarnen.. hade köpt varsin liten sak till dem på båten i taxfreen. Båda busarna har blivit riktigt kramgoa av sig. =)

I Bilen på hemvägen pratade vid med ett par vänner som skulle ner till stranden och grilla, så vi joinade dem ;) Åt bara en korv då jag fortfarande va ganska så mätt..

Va hemma vid 8 tiden, så det va lungt o skönt sen resten av kvällen :)


Studenten 2007

I Torsdags var vi nere i Malmö och firade min kusin Sandra som tog studenten! Var en jättefin dag med kanon väder, god mat och allt.
Träffade på en del utav släkten som vi inte träffat på måånga år. Var verkligen superkul att träffa alla igen! =)
Hoppas att Sandra hade en bra och oförglömlig dag, det är ju något man vill ha med sig alltid :P
Hon var jättefin i sin fina klänning och mössa. Såg ut att njuta riktigt, precis så som det ska vara.
Var en ganska så lång dag men det får man ta ibland :P

Sandra min kusin.

image87



I fredags var vi i Kristianstad och firade Sara, Olof´s kusin som tog studenten.
Stog där på skolgården i en gassande värme och man höll ju på att krevera haha... Festen efter skolgården hölls på stadshotellet inne i centrum. Jättegod mat med trevligt folk, dock så känner jag inte så många som var där men det var trevligt iaf!=)
Åkte hemifrån ganska så tidigt på dagen och var hemma ganska så sent så vi stupade i säng när vi kom hem.

Aja, Grattis till studenten! ;)

Sveriges Nationaldag.

6 Juni och Sveriges Nationaldag. Egentligen firar vi väl inte denna dagen så, men från förra året (tror jag det var?!) blev det en röd dag i kalendern och många är lediga.

Idag är det också hela 5 år sen jag fick mitt körkort :=)


image86

Juni månad.

Juni månad är redan här, tiden den går och går! =) alleredan den 3 juni och dagen går mot sitt slut.

Har varit en ganska så lugn och skön helg.. dock lite besviken att våra långpromenade uteblev! ;( Vi får ta oss i kragen på onsdag då vi är lediga.
I fredagskväll va vi hemma hos en kompis på lite fest, grillade och hade trevligt.
Igår var vi inom cs en runda och köpte 2 presenter som jag ska ha med mig på tisdag på kvällen med jobb, ska spela presentspelet =) ner till lund efter det och sen hem för en kväll hemma..
Kollade fotbollen men vilken skandalmatch! Att det bara får går till så har jag jäkligt svårt att förstå och acceptera.Vid en landslagskamp borde ju säkerheten vara på topp, men tyvärr så vet nog vi alla hur det slutade med det ;(

Idag på förmiddagens städade vi här hemma, så nu är här rent och fint =) kalas för syskonbarnet som fyllt år och sen fotboll igen, BoIS som spelade hemma mot Norrköping och de åkte på däng som vanligt ;(

2 jobbedagar framför oss o man är ledig en, inte helt fel.'

Men jag undrar vart det fina vädret tar vägen som de lovat oss..

RSS 2.0