fulle rulle!

I morgon är det redan fredag och man kan ju verkligen undra vart all tid tar vägen! Tyckte nyss att det var Måndag och man hade en vecka framför sig med jobb men i morgon är det redan fredag och tiden den har bara sprungit iväg!

I morgon efter jobb så hade jag tänkt ta tag i städningen så att här är rent och snyggt nu inför helgen och sen på kväIlen har jag hört att det kanske är grillfest hos en kompis, återstår att se.

På lördag hade vi tänkt åka till Järavallen och gå 5 kms runda, härligt! Vi var där även förra helgen och det är så skönt, speciellt när man är klar haha! =) Vad vi gör sen på kvällen vet jag inte redigt..
På Söndag är det först kalas hos ena syskonbarnet och sen är det fotboll hemma kl 15, det får man ju inte missa! =) Heja BoIS, bara vinst som gäller nu!

Måndag blir la rätt så lugn men det behövs nog med tanke på resten av veckan..

Tisdag är det först jobb som gäller och sen kl 4 på eftermiddagen ska vi ha APT med jobb och grillkväll. Så ska bara två st kladdkakor och ha med mig så ska fixa de på eftermiddagen.

6 Juni, och röd dag på onsdagen så jag är ledig då, gött gött. Kommer nog bli ganska så lungt då med tanke på grillkvällen dagen innan, dock ska vi tvätta på kvällen.
Den 6 Juni har jag även haft mit körkort i hela 5 år! Grattis till mig själv haha.

Torsdag är det jobb på förmiddagen och sen är det studenten i Malmö som gäller då min kusin Sandra tar studenten. Ska bli skoj att träffa en del av släkten då.

Fredag är det som torsdagen, först jobb sen hem och göra vid sig för att fara till Kristianstad där Olof´s kusin tar studenten.

En vecka med full rulle men det tycker jag bara är roligt, tycker om när det händer lite saker!! =)

Väntar nu på att mitt ♥ ska komma hem från jobb, då vi ska gå ner till hamnen och köpa oss en glass och sätta oss nere vid stranden och bara ha det mysigt. Härligt väder ju! =) <3

final talang 2007

På fredag är det final i Talang 2007 och jag hoppas verkligen att Skåne Elias vinner!! Han är ju bara så härlig den grabben, en underbar liten prick =))
Jag kommer ialla fall att rösta på honom, och det hoppas jag att Du också kommer till att göra! ;)



Årets oväder.

Fyf'n rent ut sagt vilket jäkla oväder det var inatt. Jag tycker inte om när det åskar och blixtrar men detta var riktigt obehagligt! Det lät som det small ner precis här utanför, de smällde ja jäklar i det! ;(
Tur jag hade Olof hjärtat hos mig som låg och höll om mig och sen hade jag en kudde för huvudet så jag inte skulle se blixtarna haha :)
Katterna verkade inte bry sig ett dugg.. skönt var väl det iaf!
Det känns fortfarande som det är mer kvavt istället för varmt men de har ju sagt att det ska komma in mer åska och att det fina vädret ska komma sen till helgen. Aja, hoppas bara att det inte på lååångt vägar är lika jävligt som det var inatt!

Har varit en ganska så lugn dag annars.. har tvättat och städat lite i eftermiddags bara..

Syster - Grattis till jobbet! :))



 


Hipp Hurra!

Äntligen fredag, helg och med 2 dagars ledighet! :) Imorgon blir det lite som ska göras bla plantera nya blommor hos Smulan och handla.
Ikväll blir det soft i soffan med Talang 2007, äta nått  gott och bara ta det easy.
I helgen ska vi också ut på våra långpromenader, vi behöver börja på allvar med dem igen hehe.
I morgon eftermiddag/kväll är det tänkt att vi ska spela minigolf och grilla med några vänner, så man kan ju alltid hoppas att vi har vädret med oss :)

Idag fyller ena syskonbarnet år. Freddie, Grattis på din stora dag! =)

Fick höra en sak idag på jobbet, ang jobbet.. än så länge är allt mest prat oss personal emellan men snart får vi allt bekräftat och då kommer det komma en hel del frågor som vi alla gärna vill ha svar på snarast möligt.. Vad kommer hända härnäst tro?



 

Vad ska du göra i helgen?


Värme och Sol = Underbart.

Varit en härlig dag med värme och sol, kan det bli bättre? =) Har hört och läst på flera ställen att det ska bli en rekordsommar detta året, det ser jag mer än gärna fram emot. ;))

image85



Måndag.

Måndag och en ny vecka är här :) Återstår att se vad denna veckan har att bjuda på.
Idag efter jobb var jag nere i stan en runda..var bla hos sömmerskan med mina vita jeans för att få de uppsydda lite, klara i nästa vecka! =)

Har varit otroligt varmt/kvavt idag men tror att vi kommer få ett ordentligt åskväder nu inom det närmsta.. Härligt med värme och sol, man mår så mycket bättre. Har regnat vad det ska för ett tag framöver nu känns det som.

image83Drass med denna jäkla huvudvärken rent ut sagt nu när det är daxs för skitet igen.. Varför ska man behöva få migränhuvudvärk varenda gång? ;(

I morgon har jag inget efter jobb så kan ju hoppas att det är fint väder så man kan gå en promenad längs havet och stranden, om inte för att njuta, så för att fördriva tiden! =)

Bara 4 veckor kvar nu, längtar fast det är mitt i sommaren :P


Frukostbak.

Bakade goa frukostbullar nu i morse som vi skulle ha till frukost. Blev supergoa! =)
Tur att det räcker även till i morgonbitti hehe.

image81

Ullared.

Lördagen den 16 Juni ska jag och mitt ♥ som jag tidigare berättat åka på en liten mini weekend till GBG med första stopp på Gekås i Ullared.
Någon som varit där på sistone som kan säga lite vad som finns i klädes och skoväg? Är det billigare med hygien och köksartiklar där än i andra butiker?

Tar tacksam emot lite tips och råd :)




17 Maj.

17 maj och det är Norges nationaldag! Grattis Grattis alla Norrmän! =)

Jag har firat 17 Maj i Oslo på KarlJohan en gång och det tror jag nog inte att jag gör om flera gånger.. alldeles för mkt folk för min del. Efter vi tatt oss igenom den enorma folkmassa så till slut så hamnade vi på en liten uteservering precis bredvid KarlJohan..mkt lugnare där kan jag lova! =)

image79

image80


Röd dag.

Har slutat jobba för idag och är ledig i morgon då det är en röd dag, och på röda dagar jobbar ju inte jag! ;)

Har varit en bra vecka på jobb, haft att göra hela tiden har det känts som men så är det ibland. Skönare att ha något att göra än att bara sitta och rulla tummarna!

Idag händer nog inte allt för mycket..ska dock tvätta klockan 17-21. Tänkte kanske ge mig på att städa och tvätta av badrumsskåpet. Återstår att se :P
Olof ska iväg på fest ikväll med jobbet så ska hämta hem honom inatt, kan ju hoppas att det inte blir allt för sent! =)

I morgon har jag inget planerat mer än att jag tänkte träna på förmiddagen..

Jag är så trött på att endast jobba förmiddagar! När man sen kommer hem, då blir man trött så fort man kommer innanför dörren.. har jag inget planerat så brukar jag vila en liten stund.. Känner att jag blir lite på dåligt humör och allmänt rastlös av att inte ha något direkt så på eftermiddagen.. kan ju gärna inte städa varenda eftermiddag!
Nää jag längtar tills jag ska börja jobba 95%, så man är i farten mkt mer! Man blir så trött av att bara gå hemma på eftermiddagen och man kommer ta tillvara på sin lediga tid mkt mer sen!

So looong.


Jordgubbssmoothie.

Nyss druckit en Jordgubbssmoothie och ätit en kvällsmacka :)

Jordgubbssmoothie
2 ½ dl vaniljyoghurt eller mild naturell yoghurt/fil
½ banan
1 dl frysta jordgubbar

image78


Fredagsmys.

Nu har vi ätit och gott var det! =) Risgratäng med kassler.  Ett recept jag fått av min mamma. Roligt att prova litta nytt, det skadar aldrig :P

image77





 

Ledighet..

Fredag kväll vilket innebär 2 dagars ledighet! :) Ska bli superskönt att vara ledig lördag och söndag. Ikväll blir det mysmiddag och tv.
I morgon har jag tänkt ta tag i mitt gymnade igen.. varit vääldigt slapp med det nu i några veckors tid men har haft tankarna på annat håll helt enkelt.

Beskedet kom idag och det är en stor lättnad för oss alla, först och främst för personen i sig klart. Så otroligt skönt att det är över nu och att vi kan se framåt. Har varit en tid med oroligheter men nu kan vi lämna allt det bakom oss.

Nu kallar köket! :)

Trevlig helg.


Älskade sommar.

Om bara några veckor så är sommaren här. Jag längtar så förbaskat.


Från och med vecka 25 kommer jag börja jobba 95%, det ska bara bli såå gött! Äntligen kunna få en normal inkomst där man kan kunna planera in lite olika äventyr utan att känna; Nä jag har nog inte pengar till det efter att räkningarna är betalda typ..
Med den lönen jag har idag kan jag inte göra överdrivet mycket efter att allt är betalt så det ska bli skönt.


Helgen precis innan jag börjar på mina 95% ska jag och mitt ♥ åka till GBG på en miniweekend. Ska bli så mysigt. Vi ska åka tidigt på lördagsmorgonen till Ullared och shoppa där lite, vidare till GBG och checka in på hotellet där vi gör vid oss lite och sen går ut på avenyn, Liseberg och äta ute på någon mysig resturang! =)
På Söndagen ska vi på gå Universeum på deras stora tropikarie och sen hem på eftermiddagen.
Läängtar! =)


Midsommarhelgen jobbar jag tyvärr hela detta året, trååkigt men man får se det så att det ger finfina pengar i lönekuvertet månaden efter :P

Jag har semester den sena perioden detta år, min första riktiga betalda semester nånsin, det ni =)

Karnevalen har vi också andra veckan i Juli.. Jag slutar kl 21.15 på fredagen där och sen börjar ÄNTLIGEN min semester!!! =)

Vi har pratat lite olika fram och tillbaka om vad vi ska göra på vår semester. Blir en tur till Tvedestrand i Norge om Linda och Stian ska dit, (om vi får följa med;)), kanske någon lill-semester någonstans annars så bara vara hemma och njuta.
Har pratat om vi ska åka till antingen Mallorca eller Alicante, men vi vet inte riktigt om vi ska göra det på vår semester eller vi ska ta en extra semestervecka lite senare, i början/mitten på september kanske..

Bild nedan; I hamnen i Tvedestrand, där vi är på väg ut i skäret med båten för en dag med sol och bad ;P



image73


Vad ska Du göra i sommar? =)


En riktig talang.

Vet inte om någon av er såg Talang 2007 i fredags, men jag gjorde det iaf och föll för Skånska Elias, vilken härlig prick! =)
Lyssna, se och skratta! :)


 

Mysig lördag.

Lördag den 5 Maj och det är helt underbart väder!!! Man bara mår såå bra i detta finna underbara sommarväder. Solen skiner, klarblå himmel och 20 grader varmt..
Började dagen med ett besök hos mamma och pappa.. gick en runda med föräldrarna på stan där pappa fick shoppat sig lite kläder, inte en dag försent=)
Hem och gjorde mig lite för 1-års kalas hos brorsonen.. satt ute i trädgården då vädret inte var mer än perfekt! =) Var där ett par timmar innan vi for vidare till affären för lite mat-shopping till den nya maträtten vi testade på, Lövbiffsaute med Fusilli o sen lite sallad, supergott med mäktigt :) Till det så delade vi en flaska vin, Black Tower.

Nu ikväll så händer det la inte så mkt mer än kika litta på tv och sitta här o flabba vid datorn :)

I morgon är det förhoppningsvis fint väder och då ska balkongen städas. Ska till NovaLund en runda o kanske till campingen sen o äta en glass :=)

Trevlig kväll allez, Jag älskar Olof. ♥

Elin - tack för inbjudan :)


Liten blir stor.

Idag blir mitt lilla syskonbarn Noel 1 år, GRATTIS! ;) Känns som det vart inte länge sen han föddes men ett helt år har gått o han är stor nu =) I morgon blir det kalas på eftermiddagen.
Handlade liten present till honom igår :P

Grattis Grattis! <3


Essie.

Någon som vet vart/i vilka affäret man kan köpa nagellacket Essie?


1 år <3

Idag har jag och hjärtat varit sambos i hela 1 år! ;) Tänk vad tiden den går fooort. Har varit ett mysigt och bra år. Skönt att ha någon att komma hem till, mysigt att få dela lägenhet och bostad med sin kärlek.
Jag älskar Olof mitt ♥.

Kärlek




RSS 2.0