7 år av kärlek.

Idag har jag och Olof ♥ varit tillsammans i 7 år!! <3 Visst har vi som alla andra par haft både med och motgångar men det är något man går igenom i varje relation, men vi håller fortfarande ihopa och det bevisar vår kärlek till varandra tycker jag! Jag älskar honom från topp till tå! =)
Vi har "firat" med en lunch nere i stan idag, på Tycho Brahe för ikväll så ska jag iväg med jobb på fest.

Olof - Jag älskar dig mer än ord kan beskriva och vi kommer få en fin framtid tillsammans.

Kärlek ♥


Nya Landskrona.

Det känns som om Landskrona blivit en ny stad för här öppnat lite nya klädersaffärer.. H&M öppnade i förra veckan och Gina Tricot och Håkanssons öppnade nu igår.. Har även hört att Espressohouse ska öppna upp här i stan.. Vart en runda nere på gina idag och shoppade två stickade tunikor men ska lämna tillbaka dem i morgon, då se inte alls satt lika fint hemma som de gjorde i affären, typiskt nog.. ville ju så ha den på mig i morgon när jag ska iväg på fest med jobb.. blir till o hitta något annat fint o ha på sig :)


Snart kommer min lilla brorson Noel som ska vara här tills i morgon, mysigt :)


Missa inte Idol ikväll, spännande o se vilka som blir helt o hållet klara för Idol-finalen ..


Off.

Jag är helt off  och slut idag, vart en tuff jobbvecka med 6 dagarsjobb... 
Denna jubbehelgen över men jobbar i morgonbitti igen...har dock en ganska så soft vecka då jag bara jobbar 3 dagar  ;)
Ledig dag på tisdag men ska då ner till stan och kolla upp en sak via jobb.. därefter bara slappa o ha det skönt.. jobb onsdag-torsdag..
Fri på Fredag men  först besiktning av sovrummet av bovärden.. ner o stan o shoppa litta.. Kolla in H&M ordentligt bla :P Lönen är ju kommen haha.  På kvällen kommer Noel mitt ena syskonbarn som ska sova över hos oss tills på lördag..
På lördagen firar jag och Olof hjärtat 7 år tillsammans. Jag älskar honom så mitt allt. På kvällen ska jag på personalfest så vi kommer fira vår dag lite på söndagen ist, tror vi ska ut o äta någonstans ;) Blir nog en god lucnh någonstans på lördagen också :P

Idag efter jobb vart vi på kalas hos Eric som fyllt år. Roligt att träffa alla barnen!! =) ja o mamma o pappa också klart hehe.

Hipp Hurra!

Idag fyller syskonbarnet Eric 6 år!! Stor GRATTIS på födelsedagen ;)) 6 år sen man satt där med honom nyfödd i famnen.. tiden har gått sååå snabbt.
Grattis grattis, vi ses på söndag! =) ♥


Jacka.

Hittade förresten min nya vinterjacka idag på Stadium!
Jag har lagt ner ideen om att köpa den dyra Peak-jackan som jag så gärna skulle vilja ha men då hade jag blitt helfattig. Jag hittade mig en likadan jacka som Peak fast i Everest o det enda som var annat  vart märket. Har hängt undan jackan så den ska köpas i nästa vecka efter lönen. Wii så najs!! =) Vart inte ute efter att kolla efter en vinterjacka men gick bara PÅ den o det måste ju betyda att jag ska köpa den ;)

;)

Såja, nu är min blogg relativt fin igen!! ;)

Vart ledig idag vilket har varit himla skönt! Var nere i stan vid 11 tiden för att besöka nya H&M men där va nog hela Landskrona för herregud va där var mycket folk. Jag och mamma ställde oss inte i den meeega kön utan vi körde till Center Syd ist där jag hängt undan en kofta som jag köpte, finfin! Åt lite lunch där o sen körde vi hemåt.
Hämtade Olof på stationen o sen körde vi ner på H&M och kollade in butiken där de inte va den folkmängden som i morse.. riktigt fin butik!
Fick höra också att GinaTricot och Håkansson/Ecco öppnar upp på Torsdag nästa vecka!! Ska bli kul att kolla in de butiern också.

Nu ska vi se Idol och dricka en kopp The! =)

Preimär.

Satt här och tänkte lite och nu vet jag ju varför bakgrunden o headern på min blogg bara försvunnit ju.. Ska fixa det till rätta i kväll! =)

Idag öppnar nya H&M i Lanskrona så ska dit och kolla in läget! =) Kommer säkert vara jättemkt folk så jag åker inte dit förrens de öppnat kl 11 för jag pallar verkligen inte stå där i kö ett bra tag för o vara en av de första med o komma in.
Blir eventuellt en runda till CS med mamma också och kolla in GinaTricots nya fiina höstkläder.. ja de ska ju öppna upp här i La nu under hösten så snart slipper man ju fara iväg för o kunna få handla liite normala och fina kläder :=)

Hösten är iaf här och det är mysigt !! :)

Resultatet.

Nu äntligen är sovrummet klart. Möblerna kom på plats igår kväll och det är riktigt fint och mysigt i sovrummet! =) Bara två kablar som ska sprikas på plats men det tar ingen lång tid.
Efter löning ska vi köpa en tavelhylla och sätta på fondväggen med några små ljuskoppar på. Sen ska vi nog försöka hålla det så stilrent som möjligt.

Jag är iaf helnöjd!!! =)

image118

Sovrummet klart!

Nu är sovrummet i stort sett klart. Väggarna målade och fondtapeten på plats! Det blev sååå fint :P Bara listen vid själva fondväggen som ska på i morgon när tapeten torkat ordentligt.
I morgon kväll visar jag en bild när alla möbler är på plats och så men här får ni ett litet smakprov, skriv gärna vad ni tycker! :)

image117


Renovering del 2

Nu är det mesta i stort sett klart i sovrummet. Bara fondväggen som ska upp nu i morgon. Väggarna målade och de nya vita golvlisterna är på plats (utom de som är vid fondväggen).
;)

Renovering del 1

Nu har Olof och pappa påbörjat renoveringen/ommålningen av sovrummet ;) Kommer bli såå fint när det är färdigt. På måndag kommer vi att få hjälp med fondtapeten som ska upp på den tänka fondväggen.. foto kommer klart senare när hela somrummet är klart ;))
Sovrummet ska vara i vita väggar med en brun/beige fondvägg.. brunt överkast med matchande kuddar. Snyggt ;=)

Julklappar..

Bästa att börja i god tid vad det gäller julklappar så min första julklapp ska inhandlas vid lönen och den är till syster Linda! ;)


Tips sökes.

Någon som vet vart man kan köpa en liten förvaringslåda /box/ låda /ask eller vad det nu kallas där man kan lägga sina olika te-sorter i?
Jag söker en brun "liten" box/låda till detta..någon som vet vart jag kan finna det?

RSS 2.0