Long time ago..

Hej alla.. Det var verkligen inte igår som jag skrev ett inlägg så nu var det nog på tiden igen =)
Mkt har hänt på sista tiden så ska försöka få med allt =)

I mitten på Maj var vi i Turkiet/Side på en veckas semester, såå underbart vi hade det! Anton fixade flygresan både dit och hem med bravur (sov hela tiden) och även jag fixade flygresan (med lite hjälp) jättebra. Hade jättefint väder hela veckan, så det blev jättemkt bad och solande.. anton gillade verkligen att bada så det var ju inte många lugna stunder vi fick mellan varven om dagarna, endast då han sov :) Anton var jätteduktig hela veckan. på bra humör hela tiden, åt och sov som han skulle :) Vi hade dock tatt med burkmat till honom för hela veckan så att han inte skulle bli magsjuk, fast han nu vart vaccinerad.
Med andra ord, en toppensemester!

Pappa Olof har varit ledig med oss i 8 veckor så vi har hittat på mkt skoj.
Varit i Ullared/Varberg på Funcity, Skånes djurpark, marknader, tivoli, skogspromenader, stranden, varit i Norge och hälsat på Moster och Onkel, lekt och busat mängder i våran härliga trädgård :) Släktträffar m.m :)

Anton har även fått en ny liiiten kusin denna sommaren..Lille Jesper kom till världen 9 veckor förtidigt pga olika omständigheter.. Allt gick dock bra och jesper växer så det knakar! Jag och Anton var uppe o hälsade på veckan efter han föddes o det var riktigt skönt att få träffa dem alla 3 :) Vi saknar er och hoppas att vi träffas snart igen!

Anton har även börjat sin inskolning på förskolan.. Anton verkar trivas och det är toppen. Visst han blir ledsen när man går ifrån honom men det går över relativt fort och säger fröknarna :)

Snart är det även daxs för mig att börja jobba, Om en vecka den 1 sep..ska bli skönt att komma in i en normal vardag med jobb, förskola, ekonomi o allt vad det innebär :)

Allt för denna gång, på återseende!


RSS 2.0