Vintertid.

Inatt ställdes klockan om til vintertid och jag fick sova en timma extra mellan jubbepassen..Ljusare på morgonen och mörkare på kvällen, myysigt! =)
Söndagmorgon kl 07.00 och jag sitter och äter frukost.. ska bege mig till jobb om en 20 min. 2 kommande helgerna är jag leedig! ;Þ
Ieftermiddag efter jobb så ska vi köra till citygross och storhandla lite maud + litta julating hihi fått tips om en julstjärna på fot jag söker finns där o att de skulle ha ett jättestort julsortiment.. återkommer med vad det blev för nått =)

Igår när jag va hemma på mina timmar så satte vi upp tavelhyllan i sovrummet på den nya fondväggen och det blev verkligen pricken över iet! Blev så himla fint ch mysigt, specielt när man tänder ljusen. Bild kommer så småning om.

Jag längtar efter all julmat.


H&M beställning..

Fick H&M katalogen nu i dagarna för Hösten/Vintern.. mkt fint! ;) Har sett en Tröja som är kabelstickad på hm här istan men klart slut i min st.. slut på väla o slut på cs.. så fick beställa den på nätet! . Beställde ett par strumpebyxor när jag ändå va på gång haha .. 

image144

2 månader till julafton!

wihoo idag är det två månader till julafton!! =) Ja jag är som ett riktigt barn vad det gäller julen men det är verkligen en högtid på året som jag lääängtar efter!
Vintern, Kyla, Snön (om det kommer någon), all god julmat, stämingen, julklapparna hihi och att få umgås med nära o kära!! =)
Jag har redan varit på ikea och julhandlat litta haha.. :) Vår julgran kommer detta året gå i silver och svart, så fint! Sökte efter svarta kulor förra året men fann inga så nallade de snabbt som tusan då ja såg de fanns på ikea

image143

 
Jag lääängtar till julen! ;))


 


Hur kan man?

Jag blir så arg och ledsen!! Hur kan man stjäla från någon annans grav ??
Kom ut till vår lilla Smulan idag med mamma och skulle plantera om till henne och sätta lite höstljung och då är det någon som stulit solcellslampan vi satte dit för ca 1.5 månad sen. Hur kan man? Jah blir så ledsen och irriterad, ska man inte ens få ha sina saker ifred på en grav? Tycker att det är så himla sorligt!!!
Ska köpa en ny lampa i morgon och sätta i veckan och gnåde den som stjäler den!!!!
Låt ens saker vara ifred för ni har inte på det att göra!!!!

Reunion.

Reunion på Baggens igår, 10 år sen högstadietiden. Det vart riktigt roligt att träffa de gamla klasskamraterna igen! Vissa har man stött på oftare än andra. Vi skulle vara på Baggens kl 18 men träffades på Speakers redan kl 17.. Alla var sig lika typ hehe :P Det blev fullt fest från start och vissa blev bra runda om fötterna hahahah ;)
Vi fick riktigt god mat, både till huvdrätt och efterrätt.. Tänkte lägga upp litta bilder här på bloggen så får ni själva se :P

                     

Detta va lite bilder från kvällen på Baggens ;)


 


Mitt hjärta <3

♥ Idag fyller Olof 27 år, GRATTIS Hjärtat!!! :)


Utav mig fick han en skjorta, som han själv valt hihi.. bättre o ge något som man vet han vill ha eller behöver än att bara handla för man ska så.
Ikväll kommer hans mamma med man, hans syster och mina föräldrar på lite kalas.. Vi ska bjuda på smörgårstårta! =)

Hjärtat mitt, JAG ÄLSKAR DIG! :)

image124


Min te-låda.

Jag har blivit en riktig te-dricka människa så tyckte de va kul om man kunde ha sina olika sorter lite fint i en låda så fick tag på en fin låda efter lite sökande. Tycker att det är gott att ta en kopp te på kvällarna då de mörknat  och man kan slappna av lite i soffan ;)

image122

Kanelbullens dag.

Idag är det då Kanelbullens dag! Hade inga direkta planer på att äta någon kanelbulle men helt plötsligt nu ikväll så kom suget efter en kanelbulle så vi körde till statoil och köpte oss varsin! :) Riktigt gott, men ist för mjölk hade vi te, lika gott det! =)


image120

Min nya vinterjacka.

Fick min nya vinterjacka från Stadium idag och jag är helnöjd! Har gått manekäng här hemma för mig o hjärtat haha. Kommer vara riktigt gosig och varm i den till vintern och kylan är här, myysigt!

image119

Hösten är här.

Nu är hösten här, på riktigt! Kan tyckta att det är riktigt mysigt. Det blir mörkare lite tidigare om kvällarna, man kan tända lite ljus och bara slappa i soffan om man är ledig! ;)
Oktober är ju en höstmånad och kan inte fatta vi går redan in på en ny månad idag..tiden går alldeles för fort!

På festen med jobbet i lördags hade jag riktigt roligt, som alltid :P Verkligen helt underbara människor som bjuder oss personal med respektive på allt de som de verkligen gör. (hon som hade festen har numera gått i pension).
Av Marianne o hennes gubbe (de som hade festen) fick jag och hjärtat en jättefin glasskål från Orrefors för att vi firade 7 år, o hur snällt är inte det? =) Tycker det va jättegulligt iaf.

Jobb jobb jobb denna veckan... ser fram emot nästa vecka då jag är helt fri från kvällspassen...

SysterYster kommer ju hem på fredag nästa vecka och då ska vi ut på en liten shoppingrunda.. :P som vanligt haha men när vi ska väl hitta nått till klassfesten som vi ska på på lördagen.

Julklapparna är så smått påbörjade, hoppas man slipper vara ute i sista minuten detta året?

Te är gott.


RSS 2.0