På önskelistan ..

Skulle så gärna vilja köpa mig en ny mobil, en SonyEricsson W580i. Riktigt fin är den! =)
Kanske skulle önska mig pengar i julklapp eller har jag varit riktigt snäll i år så kanske Tomten kommer med en? =)

image152

Ny vecka.

Måndag middag och vi har en ny vecka framför oss. Är ledig idag och det är skönt efter helgens jobb. Varit en lugn helg på jobb så ska inte klaga, helgen har i stort sett bara flygit förbi.
En kort jobb-tur i morgon och sen ledig på onsdag igen.. häärligt. Jag behöver dessa lediga dagarna att återhämta mig och det känns redan mkt bättre!
Har inga direkta planer på mina fridagar utan tar dagen som den kommer typ.. på onsdagkväll ska vi iaf en runda till Ikea o väla o julshoppa lite, myysigt.

Det är bara 13 dagar till 1´a advent, ska bli roligt att få gå här o julpynta och göra det riktigt mysigt. Som ni kanske märker så Älskar jag allt som har med julen att göra <3

Har en kelig liten Oliver i knäet, han spinner och njuter. En riktigt mamma.griskatt detta :) Snart börjar våra bästa år och det ska jag ligga nerbäddad i sängen och se ;O)

Ha en bra måndag och hoppas ni får en fin vecka!

Mysdag i Malmö <3

Idag har både jag och ♥ mitt varit lediga så vi har varit nere i Malmö större delen av dagen och gått på gågatan, julklappsletat och bara haft det mysigt! :)
Hittade lite julklappar till syskonbarnen så nu är de inte allt för mycket kvar till dem.. skönt att ha det avklarar i tid för en gåns skull! =)
Efter gågatan i malmö körde vi ner om Svågetorp en tur och sen inom Center Syd på hemvägen där vi även fann litta julklappar.
Hem och lasta av allt och göra vid oss lite för att avsluta dagen på Tycho med en Tycho´s biff, kunde det blir bättre? Nää jag tror inte det <3 Massa kärlek till min Olof.

Nu har vi nyss sett första delen av Idol och ska strax bädda ner oss och se sista delen.. Hoppas inte att det blir Andreas som ryker ikväll, men tror dock tyvärr det blir så! ;(

Jobb hela helgen, ganska så soft ... :P hade dock inte varit fel med ledighet där man kunde få vila upp sig lite o hämta andan.

Natta.


Nu är det stopp.

Har varit helt och hållet för mycket nu de sista veckorna på jobb och annars så det känns som om kroppen säger stopp nu lite.. Jag måste försöka slappna av och hitta ett inre lugn eller nått.. varför måste man alltid ha så stor press och krav på sig själv. Vem ska man göra sig duktig för mer än sig själv egentligen?
Jag är inte duktigare än de andra bara för jag satt alla v.t vid bordet, tatt alla mediciner o gjorde sysslorna runt omkring.. men man vill ändå på en konstig vänster visa för sig själv man är duktigt genom o göra så mycket som möjligt för andra ska tycka man är duktig, men så vet jag ändå att de inte är i vår grupp för alla gör sitt jobb bra och man behöver inte bevisa något för de andra.
Man är knäpp som tänker så och det har vi pratat om mycket men nu känns det som om allt blivit för mkt o då handlar de inte bara om jobbet.

Hur hittar man ett inre lugn och verkligen kan slappna av i soffan med en bra bok eller film utan att känna man verkligen måste göra något, för allt ska bara tipp topp när hjärtat kommer hem?
Jag vet ju att han tycker om mig likamkt för det även om jag inte tatt disken eller bäddat sängen.

Nej man måste nog tänka på sig själv någongång o det ska jag göra nu.

Farsdag.

Idag är det farsdag och vi har firat honom lite hemma hos dem med god middag. Bror Mathias med fam kom också, en trevlig eftermiddag. Av mig och Linda fick pappa en fin v-ringad stickad tröja som han önskat sig :)
Vi har världens goaste och bästaste pappa, det ni! ♥

Vinterskor.

Har köpt mig ett par Puma vinterskor, riktigt varma och sköna! =)

image150


Paket med posten.

Idag fick jag mitt H&M med posten där jag beställt en stickad tröja och en par svarta strumpebyxor. Provade det nyss och det satt kanonbra! :P så nu när det börjar bli kyligare kommer jag bulta på mig med min gosiga tjocka tröja ;)

I helgen blir det lugnt då hjärtat mitt har jouren och jag ska jobba ett antal helger på rad framöver..
I morgon blir det Idol med tacos! =) o på lördag hemmagjorda hamburgare..
Tända ljus och bara njuta av varandras sällskap :P Mysigt värre. ♥




Bra o veta ..

Att det återstår ..

28 dagar till 1´a advent
50 dagar till Julafton
och
57 dagar till Nyårsafton



Alla helgons dag.

Nyss hemkommen från vår lilla tripp nu på eftermiddagen. Var hos Smulan och gjorde iordning lite och la en gravdekoration. På hemvägen körde vi inom kyrkogården till Farmor, Farfar och Isak och tände lite ljus.. så himla fint där var nu ikväll när det började skymma lite och en massa ljus tända.

image149

Hos vår lilla Smulan idag <3 Saknar dig!!

Smuliz <3

Idag är det 2 år sedan vi fick låta våran lilla Smulan somna in för gott.. Dessa två åren har gått otroligt fort men jag minns hela den dagen fortfarande som om det vore igår.. Det var en av de jobbigaste dagarna som jag varit med om, att ta det tunga beslutet och sedan se henne ligga där så fridfull på bristen.. Jag hade mamma och pappa med mig vilket var skönt men Linda hade ingen möjlighet att komma hem till oss och Olof var på jobbet nere i Lund.. Dagen vi åkte in kom lite akut så inget var bestämt förrens vi vad där på djursjukhuset att vi skulle låta henne få somna in och slippa sina krämpor.
Ieftermiddag så ska vi köra ut till henne och göra lite fint på graven, ska bla sätta fast två av sakerna som lossnat från gravstenen.. Ska lägga dit en liten gravdekoration också.. Tar bild senare så att ni får se! =)
Inatt drömde jag om att smulan födde 4 små ungar, kan det ha varit en dröm om henne efter som det är hennes dag idag?

Smulan - Du finns alltid i våra hjärtan och vi saknar dig så mycket här hemma! Jag älskar dig min Cissa.

♥ Otroligt älskad - Oerhört saknad ♥





Dagens köp.

En kofta från Lindex, som på bilden fast i mörkgrå. Riiktigt fin! =))

image145


Och en tidning, Amelia Jul! Ett måste juu! =) Har kollat igenom tidningen lite snabbt och så en massa finfint i den :)

image147

Lite ledighet...

Äntligen tre dagars ledighet och jag ska verkligen bara njuta.. Nja OK här ska städas här hemma i morgon men ändå.. inga stora planer ännu är bestämda. Denna veckan har verkligen varit full rulle typ..
Har varit på utbildning 5 dagar på dessa två sista veckorna.. suttit på jobb med Palett och schemaläggning då jag är schemaläggare för min avd på jobbet och nu innan vi kommit in i det ordentligt så är det verkligen rörigt.. mkt som ska läggas in, kollas,ändras, rättas o sen en massa frågor på det..men förhoppningsvis blev det mesta klart igår! =)
Var ledig i Tisdags men var då iväg på förmiddagen på ett ärende och sen på jobb för schemaläggning o sen gick dagen fort..

Igår fick jag iaf julsemestern beviljad och det vart skönt! =)

Idol ikväll, jag ringer som vanligt o röstar på Andreas innan han ens sjungit, helskön kille ju! =) Och innan det blir det lite god mat wok med kucklingfile och vin.

Ska ner en runda på stan sen för o bara kolla o för o komma ut litta o få frisk luft.. ska inom citygross o handla litta o se om de har en julstjärna på fot som vi söker, men med Ek-fot..

På återseende! =)


RSS 2.0