Nyårsafton <3

Nyårsafton idag och snart nytt år 2009. Det kommer bli ett mycket spännande och händelserikt år. Om inte allt för länge kommer bebis att kika ut och då börjar det verkliga livet o vi längtar sååå ;)

Idag är det också 1 år sen vi förlovade oss, så ska bli en mysig dag.
Nyårsaftonkväll kommer vi fira hemma hos ett par vänner med god mat och trevligt sällskap. Kommer bli en lugn kväll, jag kommer nog vara trött redan vid 23 tiden hahaha ;)

Har inte bloggat på ett tag så kommer ett blogg-inlägg om julen -08 senare, hoppas iaf ni alla hade en bra jul :)

Idag är det även ny vecka, v 33. Tiden till bebis går fort nu, 55 dagar till BF idag. På måndag är det daxs för vårt sista ul, spännande ;) Se om de kan bekräfta könet helt + se vad beräknad födelsevikt ungefär kommer ligga på =)

Gott Nytt År och ta det lugnt med alla raketer och smällare!

Kram

BM-Besök..

Fredag och helgen är här, skönt att ha hjärtat hemma i två dagar ;)
Var hos min BM idag på MVC för vanligt bm-besök.. Bebis mår bra och lever loppan, bra blodtryck och magen växer som den ska ;)
Frågade även min BM om hon kunde känna hur bebis låg och jodå, jag hade rätt, bebis har nu vänt sig rätt men inte fixerat sig. Jag har känt nu ett par dagar hur bebis riktigt börkat rundor i magen så misstänkte nästan på att h*n vänt sig rätt och jodå =)
Efter det åkte jag och blivande mormor till center syd för att inhandla de sista julklapparna till syskonbarnen så nu är det gjort, skönt att vara färdig!! =)

Trevlig helg.


Lite av varje ..

Var ett tag sen så detta inlägg kommer la handla om litta av varje ;)

Ny vecka idag, v 31 (30+0). Kan knappt förstå det. 10 veckor till beräknad förlossning, helt ofattbart men vilken längtan och glädje. Nu börjar själva förlossningen dyka upp mer o mer men ser på den med positiv glädje. Allt kommer gå bra ;)
Bebis har det bra, lever loppan och bökar runder varje dag. Börjar bli trångt om platsen och det känns också då det inte är riktigt lika mkt sparkar nu som för någon vecka sen utan destu tydligare känner man när bebis rör och flyttar på sig, mysigt, men det ser allt lite läskigt ut ;)

Jag är fortfarande förkyld och allt vad det hör till. Är nu sjukskriven fram tills dess att min havandeskapledighet börjar den 26 dec. 
För att göra en historia kort så var jag på min VC i fredags för att få förlängt sjukskrivningsintyg.. väl där så blev jag skickad till Medicin-akuten där de tog massa prover och en röntgenbild, då de gärna inte gör röntgen på gravida. De
proverna i La var bra alla, men de ville ändå skicka mig ner till Lund för vidare undersökning av mina lungor, då de trodde jag ev fått en propp i lungan.. Någon special-undersökning där nere för gravida, fick beseked att det var ingen propp i lungan och sen hem till la lasarett igen för prat med doktorn. Allt var bra, förrutom att jag får ett provsvar i veckan.
En dryg jäkla envis förkylning jag fått.
Aja, nu får jag iaf vara hemma och vila upp mig. Tänka på bebis och mig själv i första hand. Det är viktigast.

Julen närmar sig med stormsteg! 1 vecka kvar till julafton idag, can´t belive it. Tiden den bara rusar iväg.
Ikväll blir det en runda till Center Syd med Olof och införskaffa de sista julklapparna, förhoppningsvis!
SysterYster kommer hem på Söndag, ska bli kul då det var ett tag sen vi träffades sist. Magen har växt en hel del sen dess hahaha. Kan hon få känna en spark av bebis måntro? =)
Julgranen blev klädd igår, så fin så fin ;) Det kommer dock inte ligga några klappar under våran gran då en av katterna älskar allt som har med julklappssnöre att göra o det vill jag inte vara med om flera gånger.

Nu i juldagarna ska vi även montera alla bebismöbler och göra fint där inne i rummet. Det stora är inhandlat till bebis men lite smått som ny gardin och fönsterlampa ska inhandlas.
Ev vi kanske åker o hämtar hem vagnen och bilbarnstolen, vi har inte bestämt oss riktigt ;) Nu när allt kommer på plats blir allt så verkligt. Vi ska ha en bebis, vi ska bli mamma och pappa.. Haha ja vi kan inte förstå det riktigt ;) men vi är så glada och lyckliga!! ♥

En liten hälsning till Onkel Stian - Krya på dig!! ta det lugnt och var rädd om dig!

Nu börjar snart mitt beroende - Våra Bästa År! Hahahaahah

Ho Ho Ho God Jul!


kramar   ♥

Sötnötar! <3

Är inte Oliver & Wilma för söta tillsammans? =) Vänner i vått o torrt o mina små älsklingar hih. Ja tarzan också klart men han fick inte plats på stolpen hos dem ;P


Det börjar närma sig ..

Ja nu börjar det verkligen närma sig, 80 dagar kvar till BF! ;) Vår längtan efter bebis är helt obeskrivlig. Att vara gravid, vänta barn och bära sitt eget barn är något som man knapp kan beskriva.. kan kommunicera med bebis genom o puffa till magen lite o man får svar med en spark, sån helt otrolig känsla. Man får ett lyckorus genom hela kroppen..
Själva förlossningen är jag inte rädd lr speciellt nervös för, visst man är nervös men jag har iaf ännu en positiv inställning om att allt ska gå bra o så smärtfritt som möjligt, tror det är viktigt. Man får ju verkligen ut något fint av det hela ;)

Du är på dag 200 av 280. (71,4%).
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 3 fulla dagar (v28+3).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 24 feb 2009
Du har 80 dagar kvar till förlossning.

Helgen går i sitt verkliga lugna tecken. Var hos doktorn igår med min envist eviga dryga förkylning som jag haft nu i 5 veckor och eftersom inte pencilin hjälper mot förkylningar så blev jag sjukskriven ett tag framöver nu med ordination vila. Jag hoppas så innerligt att den ska försvinna under denna veckan. Nu måste man börja bli lite ego o tänka på sig själv och bebis. Man orkar långt ifrån lika mkt som man gjorde innan man var gravid. Ens hälsa är viktigast nu!

Trevlig helg alla!

Till bebis <3

Lindex har idag ett fint erbjudande på ett set till bebis, beställde det via nätet :) Kostar idag 79.50 kr, och annars 179 kr. Köpte ett i brunt ;)


RSS 2.0