8 år tillsammans <3

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i hela 8 år! Helt otroligt vad tiden den går hehe
Jag älskar honom mer och mer för varje dag och snart kommer vårt liv att förändras föralltid, ett litet kärleksbarn ligger och gror och vi är såå lyckliga och väldigt glada o längtar något enormt. Vi båda ser jättemycket fram emot ett litet knyte i vårt liv =)))

♥ Olof - Jag älskar dig nu och FÖRALLTID! ♥



Havandeskapsansökning.

Har nu ikväll efter jobb skrivit klart alla papper och gjort iordning papper + kuverten så i morgon skickar jag in min ansökan om havandeskapspenning ;) Hoppas Hoppas att man får det beviljat!!

Vagn.

Idag har vi varit och beställt vagnen till vår älskade och efterlängtade bebis! ♥
Det blev en Cresent Classic, modell -08.
Vi kommer låta vagnen stå på "förvaring" hos butiken tills någon vecka innan beräknat BF-datum.


Vår Bebis <3

♥ Igår var vi som sagt på det efterlängtade Ultraljudet! =) Vilken häftig upplevelse, vilken känsla det är när man ligger där på bristen och man får se bebisen i magen sprattla omkring, gäspa, sträcka på sig o bara ha det bra =)
Allt såg jättefint och det var en livlig liten krabat vi fick se.
Blev även framflyttad 2 veckor, så BF är den 24 feb. Så det är inte konstigt att jag känt av bebisen så pass tydligt nu de sista 2 veckorna eftersom vi blev framflyttade lite.. :O)
Åhh vad vi längtar efter dig!!! =)))
Till helgen åker vi och beställer vagnen, wihoooooo!! ♥


Blidde inget UL idag ;(

Ultraljudet i morse blev inställt. 20 min innan vi skulle sticka så ringde de från MVC o sa att BM som gör ultraljuden är sjuk. (Det kändes som att dra ner en rullgardin då man längtat så efter denna dag.)
Jag sa dock ifrån om att vi gärna ville komma ändå o få höra hjärtljuden och det gick bra.
Hjärtat slog på bra och bebis sparkade för fulla muggar! =) Så fick bekräftat av min BM att det är bebis som jag känt av vid ett par tillfällen nu den senaste tiden. SÅå mysigt!

Vi fick en ny tid för UL snabbt, redan på onsdag halv 11 :) Är dock inte nervös nu alls då vi hört ♥ slå och så.

V. 17 <3

Söndag och man ska strax iväg till jobb.. hade hellre velat vara hemma o bara slappa..

Idag gick vi in i v 17. Tiden den går så snabbt! =) I morse så kände jag ytterligare en buff så är med största sannorlikhet säker på att det är lilla bebis. ♥
I morgonbitti är det dags för det första rutin-ul och det ska bli sååå spännande, men samtidigt lite nervöst.. aja det ska säkert gå bra! =)

Igårkväll var vi på personalfest, trevligt folk och god mat! =)

Idag fyller syskonbarnet Eric 7 år, stoora grabben nu ju!!  Grattis grattis eric :)




Nä just det, nu var det jobb... =(

Första hälsningen?

Igårkväll nä jag hade gått och lagt mig så tror jag mig känna första hälsningen från bebis ;)
Jag kände en tydlig puff/sprattel och är ganska så säker på att det var bebis som ville säga hej :P
Helt 100 kan jag klart inte vara, men de säger ju att vissa kan känna det relativt tidigt o jag är ändå i v 16 nu ♥

Natta! ;)

Depp Depp Depp ..

Ikväll känns allt bara så depp depp.. Ingen av mina jackor "passar" längre.. Vårjackan kan jag knappt knäppa längre, min jättefina mysiga ullkappa sen förra året kan jag precis nätt o jämt knäppa.. åh! är verkligen så jätteglad för den lilla magen men det är verkligen så frusterande att inte ha en jacka som man kan ha, och som är lite "finare" så som ullkappa nu när det är höst.
Fick köpt en jättesnygg o fin höst och vinterjacka idag som kommer passa hela graviditeten, men det är inte samma sak som en finare ullkappa. Man vill ju kunna känna sig "finklädd" ibland också.


UGG´S

Idag vart jag på posten och hämtade ut mina Ugg´s som jag beställt via Halens. Inte äkta klart men de duger helt och hållet likabra för det ;) Riktigt varma och goa till vintern!


1´e September.

Ja då är det 1é september idag och hösten är här, om inget annat så känns det så iaf ;)
Jag är en höst/vintermänniska så jag tycker att det är myyysigt =)
Tända ljus, ligga i soffan o slappa med en bra bok o en gosig pläd.. riktigt mysigt.
Längtar efter julen haha börjar redan ja jag vet, men det är ju en så mysig tid. Sista julen vi är ensamma och sen har vi bebis hos oss :)

Har nu gått in i v 14 och tiden den rullar på ganska så bra just nu. 3 veckor till rutin-UL, ska bli riktigt skoj samtidigt som det är lite nervöst o mkt tankar tills man sett att allt är bra.
Har inte bestämt mig om jag ska lägga upp "magbilder" här i bloggen lr hur jag ska göra, lägger jag upp någon bild så gör jag det först då magen fått en fin gravidmage form! ;)

Nu är det strax ner i tvätten som gäller o sen sova tidigt, jobb i morgonbitti igen... tuff vecka denna veckan! ;( Blää.

RSS 2.0