Min vinterjacka.

Här kommer en bild på min nya vinterjacka som jag köpt, Köpte för en gångs skull en röd jacka. Lite trött på att alltid ha en svart jacka så lite förändring förnyar :)


Anton 6 månader <3

Anton-hjärtat blir hela 6 MÅNADER idag!! Vart har dessa månader tagit vägen? Ja de har iaf svishat förbi :(
Natten/Dagen börjande inte speciellt bra för honom.. med 4 kaskadkräkningar inatt + lite dålig i magen..somnade om på morgonskvisten och sov ett par timmar.. fick lite välling då han vaknade och senare på fm och de fick han behålla allt.. lite middag vid 13 tiden som han också fick behålla men gröten till vid 17 kom en del upp så fick avbryta men mått bra annars. Hur go, pigg och glad som helst annars är han men med betydligt mindre mat i magen idag.. får ta de försiktigt så lilla magen hinner med. STackars liten! Tror dock inte att det är något "speciellt" som orsakat detta för hade de varit magsjuka lr något annat så hade han kräkt mkt mer.Har ju dock gått snart 24 timmar sen han kräkte ordentligt.

Anton - Vi är så oerhört glada att vi fått dig och du är vårt allt här i livet. Du förgyller våra dagar med ditt underbara leende och ditt goa skratt. Mkt bus har du börjat hitta på också hiih.. det ska börjas i tid :)
Det finns inget som är så fint som DU! VI ÄLSKAR DIG!!


Nu sover han gott och det ska jag också gå o göra nu :)


Vilket klipp!

Gjorde ett superklipp till Anton idag. Var inne på Lindex och kikade lite.. frågade kvinnan i kassan när de skulle få in sina vinteroveraller för baby (st 74). Hon svarade att de skulle få in overallerna nu inom de närmsta men att de hade en vinteroverall i nylon på lagret om jag ville kika på den. Hon hämtade overallen och den vart superfin! En FIX overall, blå med lite vitt i för 199 KRONOR!!  Ett riktigt klipp så jag slog till direkt! =) Blev superglad för den! Nu är han rustad och klar inför hösten/vintern, bara "skor" som fattas!


Våran älskade Toker <3

Det var nu ett tag sen bloggen uppdaterades så får la skriva ett litet inlägg :)

Anton växer så det knakar och på Torsdag blir han hela 6 MÅNADER, ett helt halvår!! Hjääälp vad tiden går fort!! Vår lilla toker börjar bli stooor kille nu =) Snart daxs att planera 1-års kalaset hahah!

Farfar och Malou
har varit hos oss på besök idag och utav dem fick han en liten tidig 6 månaders present, kläder från Polarn & Pyret ;) Till min stora förtjusning då jag verkligen "älskar" den butiken =) De har så fina kläder och skulle kunna köpa mer eller mindre allt i den butiken haha!

Anton utvecklas mer och mer för varje dag som går, såå kul att se alla hans framsteg varje dag.. man blir lika stolt och glad varje gång! Han kan sitta själv en stund utan stöd, rullar runt från mage till rygg och från rygg till mage.
Jag kan sitta och studera honom långa stunder när han leker med sig själv.. vilken helt underbar son vi fått! Han är det finaste vi har och vi älskar honom så oändligt mycket! Han är i stort sett alltid så go och glad!
Springer runder här i hela lägenheten med sin gåstol och jagar katterna.. skrattar alltid åt dem då de sitter på hans byrå vid blöjbytena =)

Nästa helg ska Anton på sitt första bröllop.. då är det Morbror Mathias som gifter sig med sin Viktoria! Denna dag ser vi fram emot :)

Anton somnade gott vid halv 8 tiden och Olof sover här i soffan så jag sitter här i lugnets tecken och bara njuter! :)

Tänkte visa er två fina kort på vår älskade Toker! :)

 

Anton - Mamma och Pappa älskar dig något oerhört mycket och du gör oss så fruktansvärt lyckliga! Du är det finaste som finns! ♥

RSS 2.0