.

FY FAN I HELVETES JÄVLA SKIT!!!


Fy bubblan!

Fy bubblan vad det är dyrt att gå till tandläkaren, för en vanlig enkel undersökning 427 kr. Gaaah måste tyvärr snart dit igen men nu är det iaf andra bullar som gäller.

Tävling.

Var med och tävla om en snygg herrklocka hos Prinsessans Dagbok. Klockan är från Tritoni.

image158image159

Pappas dag!

Idag fyller våran lilla pappa år, Hurra Hurra för honom ;) Ska strax åka ner för o fira honom lite, bror med familj kommer också.

Fyf*n vad det blåser, totalstopp med cyklen på väg hem från stan

kram. Trevlig helg

Tuta och kör!

Wihoooooo Nu är bilen vår! =) Vi var nere i Svedala nu ikväll och hämtade hem bilen och självklart körde vi en liten extra omväg på hemvägen :P

Pappa fyllar år i morgon så det blir lite kalas för honom, jobb på lördag och sen lite av varje på söndag, bla shopping av mat och en runda på cs.. har inte varit där sedan innan julen, tror nog att det är rekord!!! =)

Ska lägga mig och läsa nu ett tag innan det är daxs att sova, natta natta. Solong.


Sorry syrran jag härmade dig! :P

tråk tråk ;(

Blir inte att vi hämtar bilen idag heller!!!! =(( Det är lite irriterande men jaja vi SKA hämta den någon dag denna veckan och så är det bara. Jobbigt att det ska klabbas lite men kan inte heller "skylla" på någon att det blivit lite strul.

Har varit ledig idag och har haft en städdag här hemma samt ska renbädda sängen ikväll. Blir en lugn och skön kväll med lite tv-tittande och kanske lite läsande. Har påbörjat Wallander-serien jag fick av syster när vi fyllde år och där finns 9 böcker så har att läsa nu ett tag framöver ;)


Liten H&M beställning..

Beställde igår vår/sommarskor på H&M´s hemsida.. Kommer bli fint till en topp och uppvikta jeans till sommaren =) Kostade endast 79,50 kr -10% rabatt så beställde ett par till mig och ett par till syster.

image157

Not today.

Blir inte att vi hämtar bilen idag, blir eventuellt på måndag ist. Liite irriterande men det blir bäst så. Allt ska vara klart och fixat innan det att vi hämtar hem bilen.
Är ledig på måndag o tur var väl det, så nu ser vi fram emot det ist.

Snart bilägare

Nu har jag och Olof hittat och "köpt" vår framtidsbil. Det blev en Volvo V50, svart automatare. Ärligt så i början var jag väldigt skeptiskt till en automatare men efter att jag provkört bilen så kändes det bättre så ja, det blev den!
Den enda svarta bilen vi hittat med rätt klädsel. Letat, provkört, letat och provkört. Jag var ganska så bestämt att det ska vara denna klädslen som det blev då den andra klädslen ser ut som en soffa från 60-70 talet o det vill man ju inte ha i en så ny och fin bil.
Bilförsäljaren skulle besiktiga bilen, städa och tvättas ut och invändigt och på torsdag så kör vi ner med pappa och hämtar med oss bilen hem! =) Nu är det bara barn, hund och hus som fattas hahahaha :=) nåja, skämt och sido.

Har varit ledig i 3 dagar och det har varit skönt men dock vari i full fart varje dag... I fredags var jag en runda nere i stan med mamma och kollade in rean lite men hittade bara en tunika på gina.. på kvällen blev de hemmagjord pizza och lets dance..
Lördagen ägnades åt billetande och tv tittande..Idag söndag åkte vi ner tidigt till Svedala för att kolla bil och sen till mamma och pappa på lite middag där även svägerskan och två syskonbarnen var. Efter maten blev det mkt bus och lek i en hög på golvet. ♥

Blir en tuff vecka med mkt jobb, 6 långa dagar framför mig men har ju iaf torsdag att se framemot så förhoppningsvis så går dagarna rätt så snabbt! =)

Nu ska vi strax äta en liten kvällsfika men tänkte visa er en bild på bilen! :)

image156

fina va? :)


Bloggen.

Grattis Bloggen, helt och hållet missat att den fyllt 1 år den 4 jan hehe..

Äntligen långledig igen, fredag-söndag, ska bli såå skönt! Vi ska ut och provköra en del olika bilar för det börjar dra ihopa sig nu att vi måste köpa en egen.
Vi ska testa Volvo, Mazda3 och kanske en seat.. min drömbil är Audi a3 men den kommer bli alldeles för dyr för oss  tyvärr =(

Trevlig helg.

Födelsedag.

Hipp Hipp Hurra, idag är det Cassie´s dag!

Idag fyller lilla syskonbarnet Cassie 1 år, ett stort Grattis på födelsedagen !! =)


RSS 2.0