Anton i tidningen <3

 


Lunds KK 20/2: Sophie Olsson och Olof Petersson, Landskrona, har fått en pojke som heter Anton.
Han vägde 3 790 gram och var 52 cm lång.

Igår var vårt hjärta med i NST/HD, såå söt :) Vi fick hem en del bilder från fotograferingen, så ska beställa några. Fint minne =)
Han ligger just nu och tar en liten powernap och jag har röjt undan litta. Ska tvätta ikväll också..
Valborgsmässoafton i morgon och det ska vi "fira" med att grilla hemma hos ett par vänner med lite vänner.. Fredag kalas för syskonbarnet, lördag kalas för en vän till oss och söndag städdag.. när ska man få en dags slappande? =) Det är verkligen full rulle hela tiden, men ack så kul med att ha barn. Ett leende förgyller verkligen en hel dag! och leende får vi i massor!!!! =) Anton är verkligen det finaste som finns och vi är så lyckliga som fått en sån fin skatt.

♥ Anton - Mamma och Pappa ÄLSKAR DIG!! ♥

Anton 2 månader <3

Idag blir vårt älskade hjärta redan 2 månader! Kan inte fatta att det redan gått två månader sen han kom till världen och förändrade hela vårt liv, då till något så positivt och roligt. Vi älskar detta lilla liv mer än man kan beskriva med ord. Känns som om tiden den bara springer iväg men vi försöker njuta för fulla muggar :) Han ler och skrattar för fullt, jollrar och har sig, han har blivit så "stor" =)
Anton är verkligen älskad av oss och våra familjer, alla är så otroligt glada för honom. =)
I påskas var vi på släktmiddag i Lödde hos Olof´s mamma och då fick bla faster Maggie och Jenny träffa honom för första gången. Jenny är utbildad frilandsfotgraf (de är la rätt Jenny? =)) och har tagit de helt underbara korten här nedan.
Till helgen som kommer kommer Moster Linda hem för en helg med Anton, ska bi mysigt.. sen den 9 Maj ska skatten döpas och då kommer hela stora tjocka släkten träffas, ska bli sååå kul! :)
Anton växer och frodas så det knagar, så härligt att se. Jag helammar honom fortfarande och det funkar jättebra. Jag tycker det är skönt att det funkar så bra med amningn, det är en mysig närhet och trygghet för honom, jag för mig också såklart .. så så länge det fungerar och han är intresserad kommer jag amma honom :)

Anton - Du är verkligen det BÄSTA som hänt oss och vi älskar dig mer än någonting annat här i världen! Vi ska göra allt för dig, alltid :) ♥

            

Fotograf; Jenny Jarnestedt

Utmaningen.

Gick in på SysterYsters blogg och antar utmaningen.

1. Log on to your photos on your computer
2. Open folder number 6
3. Find photo number 6
4. Post it here and write something about the photo
5. Send this challenge to 6 fellow bloggers.Ja då blev det ett kort ifrån förlossningen :)
Detta kortet tog Olof ett tag efter det att vi blivit inskrivna av BM på förlossningen, vi gjort oss "hemmastadda" och BM och USK  lämnat oss för en stund..

Jag utmanar: Lina, Liv, Tessan, JillSophia,  ja och resterande som vill utmana! :)


RSS 2.0