Vi är med ..

Ja då är det "officiellt".. VI SKA FLYTTA! :) Flyttlasset går till Löddeköpinge den 1 Dec. Vi har köpt hus, ett 1 ½ plans hus på 155 kvm. Vi har varit och sagt upp lägenheten nu idag.. Känns lite vemodigt (trivs så bra här, lite utanför stan och perfekt läge) men denna lägenheten är alldeles för liten för att bo i med barn och det är vår tid nu att köpa hus. Finns lite vi vill göra i huset, som att måla om rummen och göra vid lite i trädgården men man får ta lite i taget.
Det ska bli jättekul och spännande med hus.. inreder redan i huvudet, natt som dag haha! :)
Jag kommer fortsätta att jobba här i Landskrona, iaf till en början. Förskoleplats till Anton har vi redan ansökt om, förskolan ligger 200 m från där vi kommer bo.
Husköpet gick fort så snabba vändor har det varit. Ja vi är jätteglada och lyckliga för detta. Vi har redan börjat att packa så smått, saker som inte används som sommarkläder och sommarsaker.. tiden går fort, snart bara 2 månader kvar!
Nu under min mammaledighet kommer jag och Anton även vara i Landskrona några dagar under veckorna på våra aktiviteter, rytmik, babycafe mm :) fikaträffar med mina mammavänner =)Anton är också redo! :)


<3 Lillhjärtat 7 månader! <3

Idag blir Anton 7 månader! Vår skatt har redan funnits med oss här i stora vida världen i 7 månader... kan knappt fatta att tiden går så snabbt! Han är det finaste som finns i våra liv och vi är oerhört lyckligt lottade. Han har en stor plats i mångas hjärtan och det är vi glada för.
Han är i stort sett alltid glad och nöjd med tillvaron, äter och sover bra. Amningen la vi ner för ca 1 månad sen och det känns bra, både för mig och Anton då det var han som valde att sluta amma. Tycker också att amma i 6 månader är en lagom tid.
Tror även att hans första små bissingar är på väg.. ;)

Anton - Mamma och pappa älskar dig mer än ord kan förklara och vi gör allt som står i vår makt för dig! Du förgyller våra dagar med ditt underbara leende och ditt goa skatt. Du är det bästa och finaste som hänt oss! ♥


RSS 2.0