Smulan 17 år <3

Idag fyller vår lilla Smulan 17 år, Grattis Cissan.
Vi saknar dig något oändligt här hemma och du finns ofta i våra tankar. 2,5 år har gått sedan du lämnade oss nu.. hoppas du har det bra på dina stora gröna äng, Vi älskar dig!

Ett tag sen ..

Nu har det gått ett antal dagar sen jag bloggade sist så nu är det daxs med ett litet inlägg :)

De senaste dagarna har vädret varit strålande fint, klarlå himmel och soool, kan de bli så mkt bättre? Nej jag tror inte det :P Man blir så pigg o glad i det fina vädret..

Jobb går bara bra.. har en liten hattig vecka, men vad gör man inte för sina kära kollegor när de behöver byta dag med en.

Är ledig på fredag = löning så då ska jag och mamma iväg på en shoppingrunda.Ska först och främst kolla efter en vårjacka men de blir säkert lite annat smått o gott också.

Vår nya soffa är fortfarande lite fiin. Katterma får inte vara i den och det går fortfarande bra, även om vi fått spruta på de en två gånger med vattensprutan för de ska lära sig att där får man inte vara.
Ärligt så får jag lite dåligt samvete när de sitter nedanför soffan o ser på en så sött men Nej, de ska inte få vara i denna soffan. Det blir det bästa.

Jag och hjärtat har bokat en semesterresa till Costa Brava kusten i Spanien, till Calella.
Jag längtar redan haha.. det är ett tag tills dess men vad gör det hihi..
Kan man kalla det en liten kärleksresa? :) ♥
Någon som varit där?

Vår nya soffa!

Nu äntligen har vi köpt oss en ny soffa som vi pratat om i evigheter! ;) Sett ett par vi skulle kollat på på Ekeby Möbler men så i en annons i tidningen så jag en annan soffa därifrån och den blev det. Vi är riktigt nöjda!

image172

I helgen kommer det med all säkerhet bli att vi åker till Väla/ikea för att införskaffa oss kuddar och filar som passar ihopa med soffan ;) Ser lite tomt ut så nu men de kommer bli jättefint sen.
Mattan passar inte heller riktigt ihopa men den får hänga med nu ändå, kan inte köpa en massa nytt på en o samma gång utan får dela upp de lite :P


Härligt vårväder.

Idag är det riktigt härligt vårväder, solen skiner och blå himmel, kan det bli så mkt bättre? =) Kan ju hoppas att våren är här för att stanna! ;)

Idag börjar jag inte jobba förrens halv 4 så blir lite olika bestyr här hemma först och sen tänkte jag ta mig en promenad till jobb, skönt i detta vädret. Jobbar nu fre-mån, tycker de är ganska så skönt o jobba helgen för där är ett annat lugn på avd o helgen går så fort men de tråkigt är att jag jobbar när Olof är ledig ;(
På söndag på mina timmar ska vi iaf åka o kolla på en soffa igen!! haha på ekeby möbler.. den vi kollade på på Ilva var snygg, men så mkt dyrare om man bara vill ha i annan färg o så är de inte på ekeby så vi ska kolla där igen. Har sett tre st vi ska kolla på lite extra.  Håll tummarna vi hittar nått som passar oss :P

Är barnsligt nöjd över mina nya jeans som jag köpt och nu fått uppsytt. De blev helt kanon till alla mina vår och sommarskor så de kan ju inte bli bättre. Vet ju iaf vilka jeans som kommer vara favvisarna i vår o sommar :)

Nä nu ska jag ta en svängom med dammsugaren, ha det bra i detta fina vädret!

Update..

Tja!

Var ett tag sen jag skrev sist så de är la på tiden nu ;)  Fick påtryckning av Jill så får la skiva ett inlägg :P

Har varit förkyld ett tag nu men det börjar arta sig, har dock lyckats att smitta hjärtat mitt.
Varit ledig fredag och lördag och det har varit vääldigt skönt o välbehövligt. I dag har vi haft mitt ena syskonbarn ett par timmar,var då vi i Lödde en runda.. sen körde jag och hjärtat ner till Ilva för att kolla på en soffa och efter det körde vi till Lund för att äta en megagod hamburgare ;)
Soffan vart väldigt fin men vi vill ha en annan färg och då stiger den en del i pris så vi ska kolla ekeby möbelaffär först innan vi bestämmer oss.. ett beslut som tåls att tänka igenom ordentligt då soffan ska vara med i måånga år.
I morgon är de jubbe igen som gäller, kan vara skönt det med.
Ikväll blir det bara mys framför tv´n med lite god frukt, tidigt i bingen.. är en människa som behöver ett visst antal timmar för o bli en normal människa.

Jag läntar sååå tills det är sommar och semestertider. Vill ändå inte tiden ska gå för fort för då är de daxs o byta avd o de har jag blandade känslor mot...

Glöm inte rösta Team Siw ikväll i körslaget, jag ska lätt rösta fram Landskrona ;)




RSS 2.0