Våffeldagen.

Idag är det Våffeldagen så självklart har vi myst med lite våfflor nu ikväll ;)

Har varit ledig idag o det har varit skönt men inget vidare roligt då man är förkyld o huvudet känns såå tungt.. aja hoppas de går över så jag slipper ligga på mina 3 lediga dagar till helgen..

Så mkt tankar och funderingar som far genom huvudet.. men så är det o likabra att inte tänka alls, Allt löser sig automatiskt! ;)

Fredagkväll.

Fredagkväll och jag myser med lite påskgodis och Let´s Dance. Allstå en lugn och sköön kväll :P

I förmiddags var vi hos bror med fam och hälsade på. Käkade frukost där och lekte och myste med barnen. Riktigt kramgoa pågar.
Hem efter det och "slängde" ihopa två kladdkakor som vi hade till efterrätt idag när stians familj kom på besök till mamma och pappa..
Haft en trevlig eftermiddag, mätt och belåten ;)
Nu ikväll har jag inte gjort allt för mkt.. gjort iordning i garderoben bland mina kläder och rensat lite i kastrullskåpet.

2 dagar kvar och nu känns tiden så lång så lång.. ju närmre man kommer, destu längre känns tiden tyvärr =/


Glad Påsk.

Vill önska er alla en riktigt Glad och Trevlig Påsk! ;)

Igårkväll kom Linda och Stian hem så idag har vi varit och hälsa på ena bror med fam en runda, varit hos saknade Smulan och den var vi en runda på Center Syd med mamma och pappa..
I morgon blir det besök hos andra brodern med fam och sen på eftermiddagen kommer Stians föräldrar + syskon med flickvän på besök så då blir det middag hos mamma och pappa..

Om 3 dagar kommer ♥ .. :)

Lovisa mitt ena syskonbarn fyller 9 år idag, Grattis Grattis ;) Hoppas du hittar dig något fint o köpa :P

<3

4 dagar kvar tills hjärtat kommer hem, jag Längtar! ♥

ska testa om d går o mobilblogga

ska testa om d går o mobilblogga

Snöstorm..

Vilket väder vi haft idag.. har snöat i princip hela dagen idag förrutom att det är först nu ikväll som snön börjat lägga sig då de börjat bli kallare och minusgrader.. Tur man hade kört bil till jobbet idag för de är verkligen inget väder som man vill vara ute och cykla i, knappast heller något väder o köra i.
Man kan ju undra om de håller på att snöa hela natten o hur de blir de kommande dagarna.. säkert bara en massa slask till vid middagstid i morgon ;(

Olof han har det bra i Österrike men tydligen så har vi mer snö än vad de har nere i byn hihi :P
saknar honom men han kommer hem om 6 dagar


Gräsänka.

I morgon åker mitt hjärta till Österrike på skidresa och ska vara borta i 9 dagar ;( Hoppas att dagarna kommer gå fort men de gör de säkert då jag ska jobba mestadels av dagarna samt hela påsken.
Syster och hennes käraste kommer hem över skärtorsdag-långfredagen så ska träffa dem då.

Ibland är det bra att behöva sakna och längta efter varandra! :)  Tur jag har katterna hehe .. :P

?!?

Styrka, styrka och åter styrka.

Vår och sommarskor.

Beställde skor via Skopunktens hemsida härom dagen och idag kom dem, 3 betala för 2. Perfekt. Blev riktigt nöjd med de alla paren. Ååhh vad jag längtar till våren och sommaren nu!!!

image171


 

Två av paren, likadana fast olika färger. Tycker de va så söta, enkla och fina. Måste ju ha olika färger till olika kläder haha. 


"Tänk efter" citat.

"Det som är naturligt och enkelt för dig är kanske lika naturligt för mig men inte lika enkelt."

Norefjell 2008.

Hej,

Kom hem i eftermiddags från vår lilla skidsemester i norska Norefjell med Linda, Stian och några av deras vänner.
I Torsdagsförmiddag startade resan då vi körde hemifrån vid 9 tiden. Vi skulle inom Oslo och hämta upp Linda och Stian och sen vidare till fjellet. Lagom framme vid 8 tiden då vi åt lite käk o la oss sen ganska så tidigt efter en lång resdag.
Vi har haft det jättebra och vädret kan man absolut inte klaga på, strålande sol och massor av snö så de kan knappast bli bättre :)
Stians bror och deras kompisar kom först på fredagseftermiddagen så under fredagen var vi ute och kollade in läget medan Olof stod på skidor.
På lördagen var det daxs att komma ut i spåret på längdskidor och sagt och gjort så gick det bra. Kvällen var ganska så lugn och städad.
Söndagen kom och vi skulle "hem" till Oslo fram på eftermiddagen/kvällen. Innan vi började packa och städa gick jag, Linda och Morten upp en runda till stugan på toppen för lite sol och fika.
På kvällen var det tradiotinell pizza hemma hos stians fam på tåsen.
Idag på morgonen körde jag och Olof hem samtidigt som linda och stian skulle iväg till sina jobb, lagom hemma vid 2 tiden och då hade vi stannat för lunch på laxsbutiken i falkenberg.

Har haft en bra helg och skönt att få komma iväg för ett par dagar, det behöver man alltid.

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder och de talar ju för sig själv :P


             
         
Dagens citat - "Nöden har ingen lag".   Haha

RSS 2.0