Anton 1 månad <3

Idag blir Anton redan 1 månad! Vart har denna månaden tagit vägen!! Alla säger att man ska passa på att njuta för tiden går  så fort och det har dem verkligen rätt i! Kan inte förstå att det redan var en hel månad sen man låg där med värkar och allt var på gång.. Nu är han iaf här och vi är överlyckliga för honom!
Han växer och frodas så det knakar och det är roligt att se.. vi har kommit bra in i rutinerna i vardagen och amningen funkar fortsatt bra.. äter vid 22-23 tiden.. igen vid 02-03 och sen vid 06-07 beroende på när han varit uppe på natten.. sover för det mesta hela nätterna i sin egen säng och ibland sover han hos oss, mysigt med lite gosande :)

Idag har vi varit på återträtt på MVC då även nu alla bebisar var födda, roligt att se de små liven =)

Hade även lite egentid i förmiddags då jag var nere i stan på hudvårdsstudion, skönt o få bli ompysslad ibland :)

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Malin.

Åh mysigt. Ja tiden GÅR verkligen fort, det stämmer! På mån blir Filip 1år! WOW. Hihi. Mysigt med återträff :-) Vad säger du om en promenad sen när våren kommit igång ordentligt? Trevlig helg, kramar.

2009-03-20 @ 18:09:08
URL: http://filip080323.blogspot.com
Postat av: Linda å Julia

ja visst går tiden snabbt =) Va skönt med lite egen tid, ska jag oxå ha imorron, blir lite solning när ari kommer hem från england =) kramis

2009-03-22 @ 08:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0