Home Sweet Home.

Olof ´s semester är snart till enda och det är daxs att komma in i vardagen igen trots att det är sommar.. Har varit skönt att ha honom hemma, han hade gärna fått vara hemma någon vecka till. :)

Vi har varit iväg på Antons första semester då vi var i Norge hos Moster Linda och Onkel Stian. Bilresan fram och tillbaka med Anton gick jättebra, han var superduktig. Behövde bara stanna till en gång för en längre paus på uppvägen och på hemresan fick vi en lång paus på båten som tog 2,5 timme. Vi körde först upp till Oslo då vi ville kolla in Linda och Stians nya hus.. Jag blev förälskad! Sååå fint och så mysigt! Stannade där tills på lördagen då vi körde ner till Tvedestrand där Stians familj har sommarstuga.. Även Stians föräldrar + bror var nere i Tvedestrand så vi hade ett par mysiga dagar där med dem. Tack för vi fick komma!! :)
Anton har varit jätteduktig och snäll hela resan och lätt tatt till sig de nya miljöerna och de nya personerna. Han är finast vår skatt! =)

Anton har även börjat att äta mat nu, inte bara smakisar.. stora killen nu ju! :) Han får ett mål gröt på fm och ett mål mat på em, han är så pass stor nu att enbart amningen räcker inte till. Han verkligen diggar maten och glupskar i sig som bara den :) En fröjd att se. Härligt Härligt =)) ♥

SysterYster och Stian kommer hem vid några tillfälle nu i Augusti så ska bli mysigt och träffa dem igen...ska iväg på klänning-jakt till min brors bröllop!

Anton ligger och sover nu för natten och Olof är iväg på Helsingborgsfestivalen så jag ska snart krypa ner till kojs och se på tv, inte ofta nuförtiden man ser på tv i sängen :)

Hoppas att ni alla har en bra sommar! :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Anton, moster saknar dig massor!! Kommer du och hælsar på snart igen? Du får tjata lite på mamma och pappa ;o)

2009-07-27 @ 21:28:21
URL: http://lindaolsson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0