V. 26 <3

Ny vecka, vecka 26. Jösses man kan ju undra vart tiden tar vägen,. 14 veckor kvar till BF.
Ny har man börjat få den gravida magen o inte bara lite daller haha.. Bebis är mycket vaken nu varje dag och börjat nästan undra om inte bebis fått in en dygnsrymt, vaken mkt på dagis o mer lugnt på nätterna nu.. iaf så har det varit så de sista dagarna..
Håller på att få vidgjort i blivande bebisrummet, kommer bli så fint! Skönt att allt är klart innan advent och julen, så kan man koncenterar sig på att sen montera alla möbler efter jul o nyår =)

Barnet

Barnet kan höra ljud och ljudnivån inne i magen som kan nå upp till mer än 80 decibel. Det är ungefär lika livligt som en stökig stadsmiljö.

Barnet lyssnar på ljuden i mammans kropp, magen som kurrar, nysningar och annat som händer. Det lyssnar även på mammans och omgivningens röster.

Vikt 900 gram.


Mamma
Du har nu klarat av två tredjedelar av graviditeten. Nu har du nog ökat cirka sju till tio kilo i vikt. Hela kroppen påverkas av graviditeten. Även handlederna samlar vätska och svullnar.



Kommentarer
Postat av: Lotta Smurfan

Härligt att ha en bebismage va ;-)

Ja här haåller vi på att iordningställa blivande storebrors rum så att vi kan ta hans gamla rum till datarum å sen får bebis det när h*n behöver sova i eget rum :-)

Kjamiss

2008-11-12 @ 16:12:30
URL: http://smurfan73.blogg.se/andra/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0