Miniweekend.

I helgen vart jag och Olof hjärtat på en liten miniweekend i Göteborg. Vi körde relativt tidigt i Lördagsmorse för att köra upp till Ullared. Har inte varit där mer än en gång och det var för måånga år sen så såg fram emot det första shoppingstoppet :) Vi fick handlat en hel del underkläder och strumpor, toppar, dvd film och lite annat smått och gott. Fanns mycket billigt men vi handlade inget som är lika billigt här hemma typ, för de kan vi ju likabra handla hemma som där då vi skulle vidare till GBG sen..
Vi var framme i Göteborg vid 2 tiden och gick till hotell Scandic (som låg mitt på avenyn) som vi skulle bo på över natten men då rummet inte var klart ännu gick vi en vända på avenyn och sen satte vi oss på en uteservering och kollade in folk.
Checkade in vid halv 4 tiden, kollade lite fotboll på tv då BoIS mötte Örgryte och det visades på tv4, BoIS vann! Duschade och gjorde vid oss sen begav vi oss mot Liseberg.
Väl framme på Liseberg började det klart att regna så smått och det slutade med att det sen i stort sett spöregnade hela kvällen ;(
Aningens otur med vädret men vi hade det mysigt iaf. Vi hade packat med oss regnkläder i en väska men smarta jag hade glömt mina regnbyxor hemma i la..
Vi åker lite karuseller, åt god mat på en resturang där och tog lite lotter ;)
Hemma på hotellet vid 22 tiden, satt i baren en liten stund sen upp i bingen då vi va ganska så trötta efter varit i farten hela dagen..
Gick upp ganska så tidigt på söndagen, duschade och packade våra väskor och sen ner till den goda hotell frukosten, finns det något godare? =)) Till frukost åt  vi bullar, ost, kex, massa goa frukter och pannkakor med sylt och grädde.
Checkade ut vid 10 tiden och körde en runda och checkade läget i gbg sen in en vända på ett shoppigcentra där jag hittade ett linne, de enda jag handlat i göteborg =)
Efter shoppingcentrat begav vi oss mot Universeum och kolla på alla spännande djur, aporna hade gömt sig så de fick vi aldrig se :(
På hemvägen stannade vi till på Laxbutiken vid Falkenberg och åt en sen god lunch :) En bra avslutning på en mysig helg. Skönt att få komma iväg bara jag och hjärtat och rå om varandra, det behöver man ibland =))


Igår började jag att jobba mina 95%, känns bra faktiskt men man är ju lite slut när man kommer hem men det är nu innan man vänjer sig o när man väl vant sig är det daxs för semester! 18 arbetsdagar dit =)


Kommentarer
Postat av: elin

så du vart förbi solstaden du ;) varberg är allra finast! så det så! ;P puss puss

2007-06-19 @ 20:25:51
URL: http://goldi.blogg.se
Postat av: Linda

Låter som en vældigt skøn och mysig helg. Och verkligen på tiden att BOIS vann ;o)

2007-06-20 @ 20:06:28
URL: http://lindaolsson81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0