1´a Advent.


1´a advent idag och julen är Här på riktigt! =)

I fredagskväll så julpyntade jag och hjärtat lite så nu är här riktigt mysigt och fint hemma! Bara granen som fattas men den får allt vänta ett par dagar hehe.
Jobbade hela dagen igår och sen blev det en soft kväll.. vi åt lite gott och hade det mysigt..
Idag Söndag blir det en runda till Lödde och hämta vinterdäcken till Olof´s mammas bil som vi har förtillfället och sen ska vi se om vi kan handla lite julklappar på Center Syd.
Ska fixa ordning sladdar och lite smått och gott hemma och i eftermiddag/kväll när det börjat skymma så ska vi åka ner till stan och gå på julskyltningen en runda.

I Torsdags när Olof var på väg till jobbet blev han påkörd i en bilkö så bilen är inte i dugligt skick just nu, motorhuven har blivit ganska så tillknycklad och lamporna fram står till både höger o vänster och baktill har fått en liten knuff så nu väntar man bara på alla papper med försäkringsbolagen ska fixas så bilen kan komma på reperation. Tur vi får låna svärmors bil under tiden! ;)

I fredags var jag och mamma iväg större delen av dagen på julklappsjakt och fann till både Linda och Pappa, så nu börjar julklappslistan bli litta mindre, bara lite kvar till syskonbarnen nu!
Jag köpte mig en ny mobil också, SonyEricsson w580i, riktigt nöjd med den! ;)

Önskar er alla en riktigt mysig första advent! =))





Fyf*n vilken tandvärk jag har!!! ;(


Kommentarer
Postat av: sophie (shirley)

Hej gumman. Klart du får lägga till mig. Hur gör jag för att lägga till dig? Testat flera ggr nu men det står bara att de e fel adress, kanske för du inte har bloggspace? *fattar inget* Hoppas allt e fint med dig. kram

2007-12-03 @ 17:52:26
Postat av: frida

Sån telefon har jag också! :) de är riktigt snygga & bra med för den delen ;)

2007-12-03 @ 19:58:38
URL: http://fraajda87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0