Lite vår och sommarkläder..

Har idag beställt lite vår och sommarkläder från HM.. har fluktat länge nokk efter de plaggen, så nu kunde jag inte stå emot längre! :) Kläderna kommer inte förrens slutet av mars så får hålla mig till tåls lite till haha. Den vita toppen beställde jag i svart, Ja jag vet att jag är tråkig som beställer svart, men trivs helt enkelt bäst i det!

                             

Grattis Pappa!

Igår fyllde vår lilla Pappa år, ett stort Grattis i "efterskott". På Söndag blir det kalas för Pappa och "fira" att de varit förlovade i 30 år. Minns inte hur länge de varit gifta dock :P

Ska strax kila iväg till jobbet och sen blir det litta shopping med mamma & pappa efter att jag slutat.

Helgen blir ganska så lugn annars.. i morgon tänkte jag träna på förmiddagen sen blir det CS på eftermiddagen och handla mat och diverse ting.

Ha en bra dag alla!

Helgen på Norefjell.

Åter hemma i Landskrona med hela armar och ben :)

Har haft en jättemysig helg på Norefjell i den Norska fjellen. Körde hemmifrån i fredags vid halv 2 tiden då Olof kommit hem från jobb. Var framme vid lägenheten/stugan vid halv halv 11 tiden på kvällen... med tanke på vägraset på E6´an fick vi köra en omväg på 45 min extra, som vi senare kom fram till att den vägen var för tung trafik dvs lastbilar så vi hade kunnat köra en annan väg för "vanliga" bilar men jaja :)
Syrran hade fixat i ordningen tacosen så den va klar när vi kom fram.. Packade in våra väskor, åt och sen var det direkt ner i bingen för min del.. Var trött efter en låång dag i bilen!

På lördagen gick vi upp vid 8-halv 9 tiden och käkade frukost.. Hade bokat en lektion med skidskolan kl 10 så ville vara ute i god tid men blev lite stressigt ner dit iaf men de gick... skidskolan gick bra för att vara första gången jag stod på ett par slalomskidor :) Åkte mina 45 min.. mötte upp de andra och sen bar det "hem" igen till stugan. Värmde oss lite sen gick jag, Linda och Morten ut på längdskidor.. även detta var första gången för mig :) Tur jag hade Morten som puttade på bakifrån upp för de lite hala backarna hahaha :P
Jag och Linda skiftades om att åka på hennes längdskidor så medans Linda åkte så lekte jag som ett barn i snön haha :) Såå härligt med all denna snön, jag kan lova att jag njöt av varje sekund, bildbevis kommer längre ner!! =)
Annars så var lördagen ganska så lugn och skön.. på kvällen åt vi god gryta med ris, sallad och vitlöksbröd.
Vi satt mest och kollade på tv och eldade i den öppna spisen på kvällen.. la mig för att läsa men sloknade som en stock med kläderna på, ett bevis på att man var trött efter all dagens aktivitet.

Igår Söndag gick vi upp först vid 9-halv 10 tiden.. åt frukost, gjorde oss i ordning och sen gick jag och Linda ut i det härliga värdet.. Tog lite kort på Olof i backen när han åkte och sen gick vi till längdåkningsspåret.. gick våra små turer på skidorna och lekte en massa i snön, iaf jag ;)
På vissa ställen hade jag snö upp till midjan, härligt. 
Fram emot eftermiddagen hade alla åkt vad de skulle så vi började packa och göra oss redo för att köra "hem" mot Oslo.. Vi sov över hos Linda och Stian till idag, så vi kunde tillbringa även Söndagen på Norefjell med att åka skidor.
Var framme i Oslo vid 6 tiden, packade av väskorna och sen vidare hem till Stians föräldrar och äta pizza. :)
Hemma hos Linda och Stian vid halv 10-10 tiden och då var det nästan direkt i säng.
Upp tidigt idag och åkte från Oslo redan vid 7 tiden i morse och  vi var hemma i Lanskrona vid 2 tiden. 
Körde "rätt" väg hem idag med tanke på vägraset, så fick bara 15 min extra körväg.. åkte båt via Lysekil och Uddevalla. 

Har verkligen haft en toppenhelg på Norefjell. Det har snöat i stort sett konstant sen vi kom dit i fredags tills vi åkte hem igår eftermiddag :)
Har varit så mysigt och skönt att få komma dit.. göra precis det man ville och bara vara.

Lite bildbevis från helgens tokigheter kommer här ;))


             

              
 


Numera student.

Har börjat läsa MatteB på Komvux idag. Första lektionen idag och jag satt där mer eller mindre som ett levande frågetecken hahaha.. aja det ska säkert gå bra!
Jag jobbar fortfarande kvar på min egen tjänst och det var tänkt att jag ska läsa på distans men eftersom det passade mitt schema så kunde jag ha matte en lektion i veckan i skolan och det var ju bra. På Onsdag i nästa vecka sätter Engelskan igång..

Ikväll blir det att packa det mesta inför morgondagens avfärd till Norge/Norefjäll och åka skidor! :)

Har tagit någon komptimma i morgon så slutar halv 10. Ska fixa det sista här hemma innan Olof kommer hem vid middagstid och sen bär det av. se upp i backen, för här kommer jag hahahahah!!!


Ordentligt utrustad!

Har införskaffat mig en fin mössa och ett par skidhandskar nu inför skidturen hehe... får mina skid/termobyxor i morgon!
Håll tummarna att jag kommer hem helskinnad och slipper brutna armar och ben! =)


En ny vecka..

En ny vecka är här och den första dagen på veckan är snart avklarad..:P

Jobbade fram till halv 12 idag.. hem och ringa en del viktiga samtal där jag blev både irriterad och kände lite frustrationen komma krypandes.. kan inget göra mer än att vänta och hoppas på att allt löser sig i morgon.
Var och tränade på friskis nu ikväll också, alltid lika skönt när man cyklar hem och känner att man rört på sig och varit duktig! ;)

I morgon blir det att tvätta på kvällen..
På onsdag ska jag ner till stan efter jobb och fixa en del småärenden som måste vara gjort innan torsdag..
Torsdag är det först jobba.. Förhoppningsvis direkt efter det börjar sen min första Matte B lektion och sen vrålcykla till jobb där det är APT och VT-genomgång. På kvällen blir det att packa och fixa klart allt inför fredagen..:))


Vår och Sommarkänslor..

Satt och surfade runt lite inne på HM`s sida.. dessa fina plagg hade ju inte varit helt fel att ha i sin garderob till våren och sommaren, lr vad säger ni? ;))

                                                                         





                


Värsta stormen..

Oj oj vad det blåser ute.. känns som värsta stormen även fast vi är ganska så skonade här i NV Skåne jämfört med andra städer..

Varit en ganska så soft helg.. igårkväll blev det lite bowling med några vänner och jag måste säga att jag är impad över mig själv, spelade riktigt bra igår hihi.... ;))

Varit en sväng i Lödde idag och en tur på cs efter ett besök hemma hos Olof´s mamma med man.. Handlade skidvantar och lite stuff som syrran har skickat bud efter.

Läser boken Den andra kvinnan med Jane Green nu, har ni inte läst den så läs den, mkt läsvärd! =)

Nu ska jag bränna ut en hel del bilder på skiva.. bra att ha if dator kraschar lr nått haha..

See ya!

Älskar mitt ♥


Tankar och funderingar..

Har just nu måånga tankar och funderingar som flyger och far i mitt huvud hehe.. Har funderat över detta ett tag och igår fick jag en kick, Ja detta ska jag göra.. pratade med en syo inom släkten..ringt några samtal idag och förhoppningsvis kommer detta igång så snart som möjligt..
I morgon så ska jag på ett "möte" där vi lägger upp hur detta ska kunna vara slutfört till om ett år..
aja, vad detta handlar om helt håller jag hemligt om ett tag... vill inte ta ut nått i förskott och vill komma igång innan man berättar för mycket.. men jag ser iaf fram emot detta om det går som jag vill och mina nära och kära verkar glada för detta jag i stort sett beslutat mig för..


Träffade det lilla underverket igår, sååå söt och go!

I eftermiddag blir det till att plocka ner alla julsakerna..ser fram emot sommaren och värmen nu.. men så typiskt att man är så.. på sommaren vill man ha jul/vinter och tvärt om....

De böckerna jag beställt via internet fick jag idag via posten, så nu är det bara att börja läsa! :=)


ryggont..

Idag så ska jag och mamma åka och träffa det lilla senaste tillskottet i familjen/släkten ;) jag ser så fram emot det hihi... har packat in presenten från mig och Linda och kameran är framlagd :P
Olof följer också med om han inte är hemma allt för sent från jobbet..

Har fått värsta ryggontet känns det som, precis nere i ryggslutet.. kan knappt röra mig känns det som och ska jag börja mig ner och plocka upp nått så gör det djävulskt ont =//

Ska strax ner i tvätten igen och se om maskinerna är färdiga.. Satte igång tvätten lite tidigare i och med att vi ska iväg.

på återseende..

Två nya böcker..

Har beställt två nya böcker på nätet nu, Någon vid din sida och Den andra kvinnan. Någon som läst någon av dessa böckerna innan? 




                                           

Välkommen ;)

Välkommen du lilla till världen =) Ser fram emot att få träffa dig och lära känna dig och lära dig en massa bus med åren :)

Kram Faster Sophie

Ett hjärta

Jag ♥ min Olof ;)

Va bara tvungen att testa hihi

← ska strax sova, nattiz.

Bokmalen..

Lördagskväll och en riktig slappedag..
Har inte gjort allt för mycket idag, tränade i förmiddags, duschade, plattade håret och sen la jag mig för att sova en stund..
Olof väckte mig nu halv 6 och sa han strax skulle köra o handla sen börja fixa middagen, gott! =) Ikväll blir det Klyftpotatis, gyros, Tzatzikisås och sallad. Chips till filmen! =)

Köpte mig ett årskort på Friskis & Svettis idag, känns skönt o veta man kan träna nu ett helt år framöver utan att behöva tänka på att det ska betalas.. Fick det billigare också än vad jag trodde då vi kommunalanställda hade en viss procent rabatt.

Har läst mer än halva boken "Egogirl" av Carolina Gynning nu, faktiskt väldigt bra och spännande bok.

Nu kallar kocken i köket!

~ Tacos ~

Blir en lugn och skön fredagskväll med Tacos och kanske en bra film på tv? :)

Nyss tatt mig en dusch och ska alldeles strax börja förbereda tacosen.. Olof är på väg hem från jobbet också..

I morgon förmiddag blir det träning på Friskis & Svettis..ska ta de lite lungt eftersom lite av förkylningen fortfarande sitter kvar i kroppen :( Får ju friskvårdsbidrag av kommunen nu så ska passa på att köpa ett årskort i morgon på gympan, så vet man att man har träning för ett år framåt, gött!! :O)

Blir en lugn helg över lag också..Granen åker nog ut men de andra julsakerna får stå uppe till nästa helg, för mysigt att egentligen plocka ner hehe.. men vi går mot ljusare tider och jag börja redan längta efter sommaren.. sol, stranden,. värme, grilla mm..kunna sitta ute på vår goa balkong på sommaren, äta gott o bara ha det mysigt :) Men först kommer la vintern, kylan och snön... eller ?....


Fredag :)

Fredag eftermiddag och helgen är här för min del :) skönt att sluta redan halv 12 om fredagarna :P

Fick min bok idag med posten som jag beställt via nätet...beställde den för att ha något att läsa i bilen när vi kör till Norge, men antar att boken är utläst låångt innan dess hihi.

Vaknade till en gång inatt av okänd anledning...kollade bredvid min huvudkudde där Oliver alltid ligger och sover om nätterna.. då låg både Oliver och Wilma där tillsammans helt ihoparullade i varandra ocyh sov..det såg såå himla sött ut att jag va tvungen att väcka Olof så han fick se :=)

Någon som vill tipsa mig om hur jag gör så att även rubriken blir  fet och Kursiv stil? Tack :)

Testing..

Sitter här och försöker fixa och trixa.. det kanske liknar nått till slut? :P


Har varit en slapp dag idag efter jobb.. städat undan lite, lagat mat och sen läst ut boken "Trollbunden" jag fått låna av Linda, en bra och spännande bok. Kanske kommer min andra bok jag beställt i morgon, "Egogirl" med Carolina Gynning?


                                                                           

162495-1


Jag - en bloggare

Ja då var jag här, med en egen liten blogg ;)
Jag har dock ingen aning om hur man fixar någon annan bakgrundsbild, lägger in bilder och fixar och donar.. men de lär jag väl mig efterhand!
Vet inte heller riktigt vad jag ska skriva just nu, så jag återkommer!  Tjingeling.

RSS 2.0