Let´s Dance final.

Ikväll är det final i Let´s Dance och det ska man ju lätt se ! ;) Jag håller mina tummar och kommer rösta på att
Tobbe ska vinna.
image45
Helgen är kommen och jag hoppas så att vädret håller i sig.

I kväll ska vi bara mysa o se lets dance som sagt sagt.. I morgonförmiddag ska vi åka ner till Svedala och kolla i en affär som heter Svedala Quality outlet. Någon som varit där? Enligt deras hemsida så ser det iaf ut som de har en hel del :P
I morgonkväll blir det sen litta party hemma hos en kompis. Trevligt trevligt :)

Trevlig helg! ;)


78 månader.

Idag har jag och Olof mitt  ♥  varit tillsammans i hela 6,5 år, vilket är 78 månader!! ;)
Kan ju egentligen undra var all denna tiden tagit vägen. Vi har gått igenom en hel del tillsammans och kämpat i motgångar och glädjs tillsammans i medgångar. Visst Vårat förhållande har inte alltid varit en dans på rosor men vi är menad för varandra och vi ska leva tillsammans föralltid, så det så! :)


Olof hjärtat - jag älskar dig av hela mitt hjärta, nu och föralltid!


image44



Härlig vårdag.

Riktigt härligt väder ute. Cyklade fram och tillbaka till stan och fikade med en kompis, trevligt då det var ett tag sen vi träffades sist.

image43

Frustrerad.

Gaaah.. Jag känner sån stor frustration just nu!!! Jag vill så jättegärna ha ett heltidsjobb. Känns som om jag snart tar vad som helst för jobb bara det är heltid eller högre deltidstjänst.
Jag har sökt en hel del jobb på sistone och kommer söka alla tänkbara framöver fram tills jag får napp.
Visst, Jag trivs jättebra med mitt jobb som jag har idag men med den låga tjänstgöringsgraden och lönen där till det funkar helt enkelt inte!


image42



Ikväll har jag inte varit på allt för topphumör för detta med jobb jobb jobb.. Känns som om jag grämer mig hela tiden. Tänker ofta på vad så mkt mer man både kunde gjort och sparat undan bara man hade lite mer i lön. 
Ett Måndag till fredagsjobb vill nog alla ha, men jag jobbar mkt hellre kvällar och helger också om jag så hade fått en högre tjänst. Hade det varit heltid så hade det ju varit en annan femma.. men nu är det ju tyvärr inte det.
Aja, det är bara att söka vidare och hoppas att min tur kommer snart.


Våffeldagen.

Idag är det den sk Våffeldagen! ;) Vi har nyss ätit våffla med lite sylt och grädde, riktigt smaskens.

Idag har mitt hjärta kommit hem till mig igen efter 9 dagars skidresa i Österrike och St Anton. De kom hem lite tidigare än beräknat men inte mig alls emot hehe..
Det var skönt att se honom igen och mysigt med en puss o en kram =)
Nu är det åter till en "normal" vardag och snart är det påsk och då är vi lite långlediga, inte helt fel det heller. :P


Har ni ätit några våfflor idag? ;)


I morgon.

I morgon kommer mitt hjärta hem! Åhh jag längtar så hihi. Jag ska köra ner till Malmö och hämta honom och Johan.
Vill bara att det ska bli Söndag kl 3 nu så jag kan få en goo puss o en låång kram! ;) Saknar honom så förbaskat mkt.
Fick ett jättegulligt mms-vykort innan idag, fjärilar i magen bara jag tänker på honom och att vi äntligen ses i morgon.


Glöm nu inte att ställa FRAM klockan en timma inatt!



I morgon förmiddag blir det att sticka till frikis och gympa lite, hem och duscha o göra vid sig för att sen köra till Malmö, ska inom CS på vägen tänkte jag så kör vid 2 tiden.


Olof ♥ snart ses vi! ;)))



 


Lets Dance.

Nu är jag lite smått irriterad, hur tusan kan brottar-Martin gå vidare till final ist för Erica?
Hade ju räknat med att hon lätt skulle vara den av finalisterna som gick vidare först.
Vill inte alls se Martin vinna! Vi röstar fram Tobbe-trollkar som detta årets vinnare!!! Jag ska iaf se finalen nästa fredag och rösta på Tobbe, det hoppas jag att du också gör!!! :)


image41

Bild; http://www.tv4.se/letsdance


Våra katter.

Tänkte visa er bilder på våra söta katter och skriva lite om var och en av dem :)
Börjar med herrarna, Oliver den vita och Tarzan den mörka.


image39

Oliver ~ Är för mig en MKT speciell katt. Han betyder verkligen allt för mig och jag nog för honom hihi. Nä men ärligt så har han och jag en väldigt speciell relation. Han är 9 år till hösten, men beter sig som om han vore kattunge fortfarande ibland. Han sover på en handduk bredvid min huvudkudde Varenda natt!
Han vet ganska så snabbt vilka han ska tycka om och vem han inte ska tycka om. Tyr sig som oftast bara till mig. Han är Alltid kelig mot mig och börjar spinna bara man går förbi honom. Han kommer ofta och lägger sig i mitt knä om jag sitter i soffan eller sängen. Visar att han vill ha uppmärksamhet genom att "slå" på en med tassen.
Oliver är en "kattunge" som vi behöll från en av kullarna från vår föredetta katt Smulan som tyvärr inte finns med oss idag.
Oliver har varit med om en hel del äventyr, bla så har han varit med i tvättmaskinen en runda, och JA det är Sant och som tur var, var jag INTE hemma när det inträffade. Han låg la där en 10-20 min o skvalpade runder och efter det luktade han via color i några veckor :). Han har även ramlat ner från 3dje våningen 2 eller 3 gånger när vi bodde i vårt radhus för många år sen.
Han dricker som oftast bara vatten ur rinnande kranen till badkaret eller av kranen i vasken i köket. Älskar kokt torsk, alaska pollock ;)
Iaf så är Oliver mitt ALLT och jag skulle aldrig vilja byta bort honom mot något i hela världen!

Tarzan ~ Olof´s katt från början men numera även min :) Han fyller nog 7 år till hösten, men är inte riktigt säker. Jag var med Olof i Helsingborg och köpte honom så jag har ju varit med honom ända sen han var liten.
Tarzan eller trazan som vi brukar kalla honom är inte så jättesocial av sig. Han tycker om att ligga för sig själv på "klöpelaren" där han kan se oss eller så ligger han i hörnan vid sin kläsbräda.
Han är kelig mot Olof när han kommer hem från jobb, då vill han oftast ligga hos Olof i famnen eller så vill han gärna ligga på Olofs mage på morgonen eller kvällen när Olof ligger i sängen.
Han är ganska så stor och bastant av sig, så just nu försöker vi hålla igen vad det gäller mat för honom. Vi försöker nu ge de mat regelbundet och sen inte lägga upp så mycket till dem då de inte behöver ha mat framme alltid enligt veterinären.
Tarzan dricker alltid vatten i badkaret och det efter att Oliver först varit där och druckit vatten av strålen från kranen, så hoppar han sen i och slickar vattnet från badkarsbotten.
Tarzan vill gärna vara med mig om jag ska duscha eller bada, han sitter då gärna på toalettstolen och kollar på  och ibland kommer han fram till karet och ställer sig upp och vill bli klappad.
Han tycker att det är roligt att leka, busa och jaga de andra katterna och är nog den av katterna som är mest vaken.
Han har inte varit med om några större äventyr och skandaler :)

image40


Wilma ~ Vår lilla bebis som vi brukar kalla henne ;)
Wilma är en rensasig perserkatt och hennes stamnamn är S*Rya Kvarn´s Ice. Hon fyller 5 år den 19 oktober.
Jag köpte Wilma utav en gammal klasskompis och ångrar långt ifrån mitt köp :)
Wilma är en katt som ofta vill vara i centrum. Hon är otroligt "mammig" och ska för det mesta vara där jag är hela tiden.
Vi har fått känslan av att hon ibland är svartsjuk/avundsuk på Olof och Oliver.
Sitter jag och Olof i soffan och myser och håller om varandra, så sitter hon och piper tills vi flyttar på oss så hon kan ligga mellan oss.
Ligger jag i sängen och kollar på tv med Oliver tex, så kommer hon ofta för att tränga bort honom så hon själv får plats att ligga närmst mig.
Wilma får sina ryck här hemma och då bara springer och springer hon, men vi tror inte att hon egentligen vet sälv varför haha. Hon har mer och mer börjat att tuffa sig till mot Tarzan, då hon i början var aningens rädd för honom men nuförtiden så brukar hon discha till honom om han susar förbi och han får sig en liten smäll.
Jag hade funderingar på i början när jag köpte henne att eventuellt ha en kull med henne, men då hon löpte varanna vecka i princip hela tiden och skrek och hade sig då hon löpte så funkade det inte. De perioderna hon löpte kunde jag ibland inte sova hemma av livet hon förde.
Är inte heller så jättesocial av sig, eller jo det beror på.. ibland är hon framme när här är folk och ibland så gömmer hon sig.
Både äter och dricker normalt som en katt ska - i sina matskålar.
Wilma är vår lilla tutta som vi brukar kalla henne =)

När jag och Olof hade bestämt oss för att flytta ihopa var mitt största orosmoment katterna, Hur skulle det funka med katterna ihopa? Behöver vi ha någon av de instängda hela tiden? Vem skulle ta kommandot här hemma? Om det inte hade funkat mellan katterna, hade vi fått lämna bort någon av katterna då, isf vem?

Aja iaf så köpte vi en Feliway hos en veterinär innan vi skulle flytta hit. Direkt vi fått nycklen så "kopplade" vi i denna makapären så den doften lr vad man nu kallar det hann spridas så att katterna skulle känna det direkt de kom hit.
Vi tog katterna alldra sist vid flytten så här skulle vara lugn och ro och bara vi när katterna kom.
Vi ställe de tre kattburarna i hallen så att katterna kunde sitta och titta på varandra en stund och så småningom så öppnade vi burarna då vi märkte att både Oliver och tarzan var ganska så nyfikna på varandra.
De luktade på varandra några gånger, fräste till och sen gick de varsitt håll och kollade in sitt nya hem. Wilma låg kvar läänge i sin bur och tryckte, hon fräste på tarzan när han kom för nära och då backade han undan.
Första natten i lägenheten minns jag inte riktigt vart katterna sov men det var nog mkt med spänningen som gjorde att de ville göra sig lite hemmastadda när här var lugn och ro.
De tre katterna har från stund 1 kommit kättebra överens. Har aldrig varit ett enda slagsmål, inga "skrik" som katter kan ge ifrån sig och de blev goa vänner i stort sett med en gång. Redan dagen efter vi flyttade in lämnade vi de själva en stund och gick och kollade på fotboll, när BoIS spelade hemma.
Detta hade jag aldrig kunnat tro och tänka mig och jag har fortfarande svårt att förstå vilka goa vänner de egentligen är. Det är helt otroligt att det gått så bra. Både jag och Olof tror dock att det gick så bra mkt för att mina katter kände tarzans doft via Olof och tvärtom.
Ni ser ju själv på kortet på Oliver & Tarzan som de myser ihopa! :))

iaf så älskar jag mina katter och skulle inte vilja göra mig av med dem =) Det är mysigt att alltid ha sällskap när man är hemma, är det inte av den ena, så av den andra eller den tredje :)

Ville bara berätta lite om våra goa katter, hihih!

Solen skiner.

Vilket härligt vårväder vi har idag, solen skiner och temperaturen har stigit lite i grader, helt underbart! ;)

Ska snart äta lite lunch, göra vid mig för att sen hälsa på bror med familj och sen fixa till håret som just nu ser ut som ett fågelbo lr nått :P

Bara tre dagar tills du är hemma mitt hjärta! jag längtar efter dig och saknar dig en massa. <3


Flower.

Har idag köpt mig en fin vit orkide-blomma som jag tänkte ha i köket, fin va? ;)

image38

Klöddat..

Jag har nog klöddat med något här som jag inte skulle klöddat med.. fick ta bort ena blogginlägget med min blomma, för efter jag tryckt nått här så blev allt så mysko..ska testa o uppdatera nu..

Foppatofflor.

image35
Foppatofflor - Crocs - Succéskon

Denna skon har kommit och blivit en succé här i Sverige på bara kort tid. Läste en artikel på Aftonbladet att det är Peter "Foppa" Forsberg som ligger bakom denna skon här i Sverige.
Själv så har jag faktiskt via jobbet köpt ett par svarta sådana skor, och jag kan säga att jag är mer än nöjd med dessa skorna!
De är så sköna att gå i! Via jobbet kunde vi köpa de för 299 kr paret, annars var priset 499 kr tror jag..Jag tror dock inte att det är ett par äkta skor men de är ändå värda varenda krona ;)
Har förstått att det är många inom vården som har såna och jobbar i..
Vet att det finns kopior att köpa på skokanonen i Lödde för 150 kr, så ska vid tillfälle köpa ett par som jag kan ha även här hemma, ute på balkongen, när man ska ner i tvätten eller vad som :))

Längtar.

Saknar och längtar efter min Olof. Vill att han ska komma hem nu! Det är tomt här hemma utan honom och det är svårt att få den dära goa sömnen utan honom vid sidan om sig ;(

Varit ledig idag också, hur skönt som helst! ;) Körde ner i stan i förmiddags och gick i lite affärer.. Såg ett par såå snygga bruna capribyxor inne på Lindex, satt jättebra till mig trots mina korta ben.. kostade dock 399 kr så la dem igen.. kom hem och kollade mejlen och vad hade inte dimpt ner då om inte ett Medlemserbjudande från Lindex på 30%, wiho tänkte jag och ringde ner till Lindex för att be de lägga undan byxan till mig då de bara fanns ett par kvar i min storlek. Kostar nu 280 kr med cluberbjudandet.. så nu kan jag väl inte annat än o slå till?

idag fyller mitt ena syskonbarn 8år, GRATTIS Lovisa på födelsedagen! ;))

Vad kan egentligen vara goare än ett glas CocaCola Light? Hmm Ja jag är kanske beroende av cola? det är ju bara såå gott.  Med en citronskiva i :P


image33

Ikväll blir det en tur med mamma till Petab och kolla in deras Orkideblommor.. hade tänkt ha en vit i köket också! =)

Annars händer de la inte så mkt här hemma hos mig och katterna.. i morgon är det tillbaka till jobb då jag vart ledig två dagar.

Världen är allt bra liten egentligen.. Olof ringde hem från österrike igår och berättade att han träffat på två killar där i St Anton, dessa två killarna kom från HBG/Lund.. de bodde på samma hotel och var "grannar..
Killen från HBG hade då berättat att han bodde i HBG men att hans flickvän var uppväxt här i Landskrona så han sa vad sin tjej hette och undrade då om Olof visste vem hon var.. och det misstänkte han att han gjorde men han ringde iaf hem för att fråga om det var hon som han trodde att det var, och Ja det var det ju.  Hans tjej visade sig iaf vara en tjej som jag kännt ett par år, ja världen är bra liten ;) Aja fem dagar till de kommer hem igen.. längta!

På återseende.


Gräsänka.

Idag har mitt ♥  åkt till Österrike och St Anton för att åka skidor i en vecka. Han Kommer hem igen om lite mer än en vecka...Längtar redan efter den dagen! Hoppas att veckan kommer gå fort.
I morgon blir det nog kanske en liten tur med mamma och pappa någonstans och på kvällen ska jag bara sitta hem själv och ha det mysigt med katterna.. blir nog att jag lägger mig relativt tidigt eftersom jag ska jobba på söndagmorgon.
Är sen ledig Måndag & Tisdag då jag byta med en kollega på jobb..blir väl kanske att jag åker någonstans nu när jag har fri tillgång till bilen ;)
Jobb Onsdag-fredag o sen är det helg igen o han kommer hem! Våffeldagen på söndagen och klockan ska ställas fram till sommartider! Härligt härligt.


Trevlig helg önskar lilla jag =)


En tanke.

Sänd mig en tanke och önska mig lyckla till i morgon vid halv 4 tiden! :)

Våren har också kommit till oss och den är mer än välkommen! Helt underbart väder. Man är egentligen dum som sitter inne en sånhära fin dag, men tyvärr har man ju en del sysslor som också ska göras i hemmet.

image32


Orkide

Köpte mig en orkide-blomma igår :) Ska försöka hålla den levande hehe.. Har fått många olika tips och bud på hur man ska ta hand om den..Någon som har fler kanske? :)

162495-31


Vårsko

Denna söta skoskönhet ska jag införskaffa mig på Lördag, från skopunkten 199 kr. Finns i vit och gult också.



162495-30

Söt va? ;)

Jobbsökeri..

Jobb, Jobb, Jobb... Söker de flesta Usk och Hemvårdsjobb som finns ute nu och skickar även intresseanmäla om jobb till olika företag..håll tummarna för mig att jag får napp från någon snart! =)
Ja, Jag har en fast tänst på ett äldreboende här i stan, men klarar mig inte på den "lilla" tjänster så söker de som finnes o sökas. Börja dock snart känna mig lite desperat och vill ha ett annat jobb med en högre tjänstgöringsgrad..

Ska snart till Friskis & Svettis och gympa o det ska bli riktigt gött! Härligt att ha kommit igång med träningen nu igen efter att ha varit förkyld i ca 3 veckors tid o inte kunnat gympa då! ;(

Snart åker mitt ♥ och ska vara borta i hela 9 dagar från mig, buhu! Kommer bli svårt att sova utan honom, är ju van att ha honom vid min sida varje natt.. men sen o andra sidan, så är det faktiskt nyttigt att vara ifrån varandra ibland och då och då, oavsett hur kära och lyckliga man är, så behöver alla det!
Eller vad säger ni?

RSS 2.0