Hemma!

Är nu hemma igen efter att ha varit på semester i Spanien 9 dagar. Har haft det jätteskönt, strålande sol och 35 grader varmt varje dag så det finns absolut inget att klaga på!! ;)

Skriver ett längre inlägg med bilder i veckan, på återseende.


Glad Midsommar!

Vill önska er alla en riktigt glad och trevlig Midsommar!! ;)

Semester.

Om 6,5 timma har jag SEMESTER!! Går inte på o jobbar igen förrens den 21 juli, sååå gött.. nu kallar jobb så på återseende när semestern börjat! =)

Fredagen den 13.

Fredagen den 13é idag. Är det din Turdag eller otursdag?

Själv vet jag inte riktigt! ;)

EM Sverige - Grekland

Premiär för Sverige i fotbolls EM nu, Sverige möter Grekland,
Heja Heja Heja Sverige!!!!

;)


 


Long time ago..

Ja det va verkligen long time ago..
Har inte riktigt haft lusten till att blogga och inte heller riktigt tiden.. Den tuffa jobbperioden på jobb är över och nu är det snart SEMESTER = 7 arbetsdagar. Åhh jag längtar.

Vi har haft helt underbart strålande kanonväder den sista veckan-10 dagarna. Hoppas verkligen inte att det varit "sommaren" nu utan att vi får fint väder även på semesten.
Jag har haft mitt syskonbarn igår till idag så igår låg vi på stranden i stort sett hela dagen med ett par vänner till oss o deras två barn. Vi år lunch/middag nere på stranden o sen hem o mös lite innan det var läggedaxs för honom.
Idag var vi även nere en runda på stranden men inte så jättelänge,knappt någon vind så det blev alldeles för varmt.. ja jag vet man ska inte klaga på värmen nu när den äntligen kommit, men tyvärr så gör man de ändå!! ;(

1 månad till födelsedag och 1 år äldre ;)

Snart solsemester med hjärtat mitt också. Ska bli riktigt kul och skönt att komma iväg o sen när vi kommer hem så är det en bra bit kvar av semestern. Det blir till Calella på Costa Brava kusten. Hoppas på sol, värme och shopping!

Nu börjar snart nästa match i fotbolls EM, tv och sängen kallar men återkommer om inte allt för länge igen :P

Kram.

Närmar sig..

Ja nu närmar det sig semestern med stormsteg!! Bara 10 arbetspass kvar.. hur gött är inte det då!!

Är ledig nu i två dagar och det tyker jag att jag är mer än välförtjänt av!! Inte varit ledig mer än en dag i stöten nu på ett par veckor så det ska bli riktigt gott o ännu bättre av att det ska bli najs najs väder =)

Nu kallar boken och sängen. Natta.

RSS 2.0