Semestern närmar sig..

Semestern närmar mig och jag verkligen LÄNGTAR just nu.. har haft en tuff period på jobb nu och är i behov av semester som det känns som.. 13 arbetsdagar kvar!

Fint väder och man ska inte klaga, härligt härligt.

Har egentligen inte något att uppdatera om, har inget liv just nu mer än jobb jobb o jobb :P

återkommer en annan dag.

Ännu en dag med sol!

Ännu en dag med strålande sol, såå härligt! Kan ju knappt bli bättre hihi. Idag sägs det att det ska vara en av de varmaste dagarna, likaså i morgon.. bara synd man ska jobba i morgon.. =(

Ska ner i stan om ett tag o luncha med mamma innan det är dags för en Inspirations-föreläsning nu i em Får se vad den har o bjuda på ;)


Trevlig dag i solskenet!


Mina guldiga favoriter.

Tänkte bara visa er hur mina guldiga favoritskor ser ut. Köpte dem på DinSko förra våren/sommare o de har använts mycket flitigt o kommer så även göras detta år :P 

image173

Sommaren redan här ?!?

Ja man kan ju verkligen undra om sommaren redan är här!! ;) Har varit jättefint väder nu i en veckas tid och det ska tydligen fortsätta så, iaf för ett par dagar.. synd bara man jobbar i helgen då Olof är ledig i detta fina väder, men aja där är inte mkt o göra åt det.

Är ledig idag och har inte allt för mkt på programmet idag, ska mest slappa o ta de lugnt ;) Ska cykla ner en vända till stan i eftermiddag. Ska inom H&M och sen till mamma o pappa o idag åker mina sommarskor fram för säsongen, mina guldiga favoriter!!! ;)

Igår tog jag och hjärtat oss i kragen och åkte till järavallen och gick en av slingorna där, Riktigt skönt var det och kommer nog bli en tur i helgen också, om kanske inte redan ikväll?

Har endast 29 arbetsdagar kvar fram tills semestern och jag bara LÄNGTAR!!! Vill vara ledig, kunna göra precis vad jag vill med hjärtat o bara vara. Har dock lite vi ska göra på semestern men det är bara skoj. Spanien, Norge och Karnevalen yiha!

Nu ska jag ut o sätta mig på balkongen en stund innan VÅra bästa år börjar, men laptopen åker med ut ;)

På återseende :P

RSS 2.0