Gott Nytt År!

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!! ;)
Lite vänner till oss kommer hit ikväll, ska äta lite gott och ha det trevligt, tror det blir en ganska så lugn kväll :)
Kommer dock bli en speciell dag


Julafton <3

Julafton idag, Mysigt!! ;) Hoppas ni alla får en fin och bra dag med era nära och kära och att ni varit snälla så ni får många julklappar! =))

Igår eftermiddag/kväll var vi i Lödde hos Olof´s mamma och man och firade lite jul.. fick en elektrisk tandborste av hans mamma och Per av hans syster fick jag en  plånbok och en jättefin resenässesär för smycken som hon köpt i Kina.  Jättefina saker.

GOD JUL!!


Julledig.

6 dagar julledighet och det ska bli såå skönt! Kommer dock ha fullt upp så dagarna lär ju rusa iväg men ändå, skönt med ledighet!

I morgon ska jag passa två av mina syskonbarn en stund på förmiddagen..Vi ska gå en runda på stan och handla lite julklappar. Tar kanske en liten fika också :P
Hem och städa och göra vid mig för att sen åka med hjärtat till väla på kvällen.. allt de sista blir klart då, Skönt.
Syster landar i Kph vid halv 9 snåret så vi ses nog först på lördagsförmiddagen.. antar shopping!.

Ikväll när hjärtat kom hem från jobbet så hade han med sig en bukett röda tulpaner till mig. Jag blev såå himla glad, såå jättefina! Älskar dig mitt hjärta!!!! Han är verkligen mitt allt.

Vi fick besked av försäkringsbolaget idag att vår bil kommer inte repareras efter krocken, så blir att leta ny bil nu ganska så omgående..vi ska ut och provköra lite olika.. Är sugna på en Audi A3. Finfin!

4 dagar till julafton, mys er riktigt ordentligt för det ska jag göra!!! =))


God Jul till er alla önskar Jag! ♥


 


Uppdateringsdax..

Var ett tag sen jag bloggade nu så det är väl på tiden nu! ;)

Om 1 vecka är det julafton,man kan knappt förstå det haha.. aja det flesta julklapparna är avklarade och det sista inhandlas på fredag då vi ska en sväng till Väla för annat ändamål!! :P Nyfikna? =)

Jobbade i Torsdags, mellan 12-20.15... framåt eftermiddagen/kvällen började jag må ikke hallon vilket var ett resultat i Vinterkräksjukan.. fy sören vad man mår dåligt när man ligger sjuk så.. Gick hem från jobb och hade en hård kväll och natt hemma, hjärtat stackarn fick hjälpa mig en massa här hemma..
Hela avdelningen = Personal + vårdtagare har drabbats av denna vinterkräksjuka så nu är förhoppningsvis allt över för oss på vår avd.. Jag är iaf glad jag inte jobbat i helgen.. räckte med mig själv för min egen del.

Annars så vet jag inte så mkt vad som hänt på sistone mer än det gamla vanliga typ.. jobba, jobba jobba..
4 arbetspass kvar o sen är man "långledig" med 6 dagar över julen.. finfint.

Systeryster kommer hem sent på fredagkväll och sen blir de lite bak på lördag o en massa fixande o trixande..

Igårkväll hade vi en myskväll med julklappsinslagning och glögg, riktigt mysigt men det tog sin lilla tid men alla de julklapparna jag skulle packa in, men det gör jag mer än gärna till mina nära o kära!!! ♥

God Jul till Er från Mig! ♥

Vilken "God" Jul?

Såhära tycker jag:

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta
- Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad
- Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

20 dagar till Julafton.

20 dagar till Julafton och tiden den bara springer iväg.. wips så är juldagarna här.
Har nyss renskrivit julklappslistan så jag vet vilka som är klara o vilket som är kvar och listan börjar kortas ner allt mer och mer. Skönt att slippa ha allt hängandes över sig i sista stund..
På Torsdag ska vi till Väla i ett speciellt ärende så vi tänkte passa på att försöka handla lite julklappar.
Har 11 arbetsdagar kvar innan de är lite ledighet över julen, har tatt semester över julen så får 6 dagars ledighet, även om man velat ha liiite flera ledighetsdagar :P

Köpte hem lussekatter igår så igårkväll blev det lite kvällsfika.. så gott och mysigt! :)



En liten bild på vårt mysiga soffbord :)


God Jul.

God Jul önskar Oliver! ;)

image153

1´a Advent.


1´a advent idag och julen är Här på riktigt! =)

I fredagskväll så julpyntade jag och hjärtat lite så nu är här riktigt mysigt och fint hemma! Bara granen som fattas men den får allt vänta ett par dagar hehe.
Jobbade hela dagen igår och sen blev det en soft kväll.. vi åt lite gott och hade det mysigt..
Idag Söndag blir det en runda till Lödde och hämta vinterdäcken till Olof´s mammas bil som vi har förtillfället och sen ska vi se om vi kan handla lite julklappar på Center Syd.
Ska fixa ordning sladdar och lite smått och gott hemma och i eftermiddag/kväll när det börjat skymma så ska vi åka ner till stan och gå på julskyltningen en runda.

I Torsdags när Olof var på väg till jobbet blev han påkörd i en bilkö så bilen är inte i dugligt skick just nu, motorhuven har blivit ganska så tillknycklad och lamporna fram står till både höger o vänster och baktill har fått en liten knuff så nu väntar man bara på alla papper med försäkringsbolagen ska fixas så bilen kan komma på reperation. Tur vi får låna svärmors bil under tiden! ;)

I fredags var jag och mamma iväg större delen av dagen på julklappsjakt och fann till både Linda och Pappa, så nu börjar julklappslistan bli litta mindre, bara lite kvar till syskonbarnen nu!
Jag köpte mig en ny mobil också, SonyEricsson w580i, riktigt nöjd med den! ;)

Önskar er alla en riktigt mysig första advent! =))





Fyf*n vilken tandvärk jag har!!! ;(


RSS 2.0