Sommar.

Har varit strålande solsken idag med en härlig varm temperatur,hoppas att det fortsätter så. Jag vill ha sommaren här NU! :)


image72


Smulan.

Idag skulle vår lilla Smulan gumman fyllt 16 år! ;( Jag saknar henne en massa och hoppas att hon har det bra nu.
Ska åka till hennes grav i helgen och sätta en bukett blommor. Planterade om där för någon vecka sen och hon har det så fint hos sig. Vår älskade Ciccan.
Smulis, du kommer alltid finnas i vårt hjärta och i vårt minne.


Otroligt Älskad - Oerhört Saknad!!

image71


GinaTricot.

GinaTricot ska öppna här i Landskrona till hösten, hur gött är inte det? =) Nu behöver man ju knappt åka utanför stan för att shoppa lite nya modekläder, nu när både HM och Gina ska öppna upp här. Bra bra!
Ecco och Håkansson skor ska ju även öppna upp så skor behöver man kanske inte heller åka iväg för att handla, Ja detta jublar jag stort för då jag är ett evigt troget GinaTricot fans hahahaha! :)


Fondtapet.

Vi har planer på att göra om i vårt sovrum där vi då ska ha en fondtapet vid huvudgavlen på sängen och sen de andra väggarna bara vita.
Har kollat runt en del på olika fondtapeter och fastnade för denna fina här ner till :)
Var på färgbutiken och fick låna hem ett ex så man kan se tapeten mot väggen typ, så svårt att avgöra de i butiken men iaf så ska jag efter jobb i morgon och beställa tapeten. Kommer bli riktigt fint i sovrummet sen när där är ny tapetserar och sen med lite nya kuddar och filtar =)

image68

image70

Visst är det en snygg tapet? =)


Recept sökes.

Ska ha föräldrarna och svärföräldrarna på middag nästa helg och har inte en aning om vad vi ska bjuda på. Någon som har ett gott och relativt enkelt recept att dela med sig av? =) Ska helst innehålla kött.


Slappe.


Fredag kväll och det blir en lugn kväll för mig idag..ska inte göra många knop. Känns som man behöver en kväll med bara lugn och ro. Inga oroligheter där man ständigt har ont i magen, allt är frid och fröjd = Skönt.


Jag och Olof grillade innan i eftermiddags, såå gott. Längtar till sommaren då vi kan gå de fjuttiga meterna ner till stranden och havet med en engångsgrill och lite grillemad, en flaska vin och bara Njuta! =)


Tror att jag ska bädda ner mig och läsa lite.. på återseende.



Torsdag.

Vill bara att denna dagen ska vara över nu.



Update.
Allt har gått jättebra idag och nu äntligen är det över. Har varit en smått orolig och nervös dag men det är skönt nu. Nu kan man bara se framåt! ;)

Massa med kärlek till mina nära o kära, JAG ÄLSKAR ER! ♥

Dagens Köp.

Har kollat runder lite efter ett par vanliga enkla jympaskor man bara kan stoppa fötterna i typ. Köpte dessa fina inne på Stadium idag för 99 kr. Billigt och bra! =)

image67


Oavgjort.

Matchen igår mellan Landskrona BoIS och Enköping slutade oavgjort, 1-1. Ingen höjdarmatch vill jag påstå, har sett mkt bättre matcher!  Aja, bättre lycka nästa match =)

image65

image66


Premiär i morgon.

I morgon drar det äntligen igång igen, Premiär i Superettan och det ska bli riktigt roligt! Har ju saknat fotbollen nu medans det varit uppehåll :P
I morgon möter vårt kära och älskade Landskrona BoIS Enköping i årets första match som är hemma.
Vi ska stötta i med o motgång och vi kommer infinna oss där i morgon!  Heja Heja Heja! =))

image64


Gott med grillat.

Idag har vi grillat för första gången detta året, såå gott ;)  Fläskytterfile med potatis, sallad och lite garlicsås.

image62

image63

Fredagen den trettonde..

Idag är det  fredagen den trettonde, men än så länge är jag helskinnad! :) o tur är väl det.

Blir en lugn fredagskväll med mitt ♥.
I morgon ska vi en runda till Lödde och handla lite mat och diverse ting. Sägs att det ska vara kanonväder nu i helgen jue, så i morgon tänkte vi grilla litta, smarrigt värre. På kvällen är det fest i Malmö som väntas, skoj skoj med tjejerna! =)


Ingen som vet om Glitter lr någon annan butik har halsband med ett större silverhjärta i, i lite längre kedja?


Welcome Home.

Idag kom systeryster från semestern så jag hälsar henne välkommen hem  :P Vill se kort sen en dag när du orkar o har tid att visa! :)

Har nyss tatt mig en dusch och tvättat håret, ska nu göra mig klar för bingen o krypa ner o glotta litta på tv.

Varit på brandutbildning SBA (Systematiskt brandskydds arbete) idag via jobbet. Ganska så intressant faktiskt men nu återstår ett ganska så tufft arbete att gå igenom allt detta med mina övriga kollergor som också är brandombud där vi kollar så vi har pejling på allt.

I morgon blir det att träffa goa Josefin som är hemma nu ett tag. Blir en tur till Ekeby möbler och sen nån liten lunch nånstans.
Dock jobba först och ett besök hos optikern efter det..

ciao bella.



 


Ignore.

Nä jag tänker inte vara lika omogen som Du, och Ja jag vet att du läser här!


CocaCola Light vs CocaCola Zero

Smakade den nya CocaCola Zero igår men blev ärligt inte dugg imponerad. Tyckte den hade en konstig smak och luktade skunk.
Testade den mest för skojs skull men kommer i fortsättningen att hålla mig till CocaCola Light som jag näst in till är beroende av =)


     image60               image61

Vad tycker Ni? Något som smakat den nya Zero Colan?




Mr Beans semester.

Var på bio i Helsingborg nu ikväll och såg Mr Beans semester. En sevärd film med många skratt och tokigheter! ;) Den rekomenderar jag er till att kolla :Þ

image59



Tiden går fort..

<3 Tiden går så himla fort. Ett helt år har gått idag och du är fortfarande lika Älskad och Saknad!!!  Dimage58u kommer alltid att finnas i mitt hjärta. <3


Långfredag och man är ledig från jobb, gött! ;)
Var och tränade i förmiddags så man kan äta lite extra gott nu under påsken hihi.
Har också haft storstädning är hemma, skönt att det är gjort nu inför påsk så man slipper med det de andra dagarna man är ledig, och skönt att få hjälp av Olof. Går mkt fortare och roligare att städa ihopa.
Ikväll blir det bio i Helsingborg. Vi ska se Mr Beans semester. Hoppas på en bra film.
I morgon är det en relativt snabb sväng till Väla/Ikea som står på schemat. På eftermiddagen/kvällen blir det påskmiddag i Lödde.

Söndag med Pappa och mamma, med pappas jobb på nått jippo.

Glad Påsk!


Påsk.

Vill önska er alla en riktigt Glad Påsk och en trevlig helg! :)

image57


Snart långledig..

Blev Äntligen klar med tvätten för en liten stund sedan och har nu ätit lite kvällsmat.
Ska ta mig ett bad nu och sen se den nya serien på tv 4+ som börjar kl 20.00.
Jobb i morgon förmiddag också bara o sen är man långledig i 4 hela dagar! Det ska bli sååå skönt.
Hoppas att vi får ett par fina dagar nu i påsk med lite värme och sol, så vi slipper regn och rusk!! ;(

image54




Sommar.

Jag längtar så mycket efter sommaren! Semester i 4 veckor.. min första betalda semester ska jag ha denna sommar, hur gött är inte det då!?! :))
Kunna ligga på stranden och njuta vid fint väder, grilla, picknik med lite vin med mitt hjärta nere vid havet och stranden ♥.
Vi har inget så direkt bestämt som vi ska göra till vår semester men passar det in för syrran och Stian så blir det nog en runda till härliga Tvedestrand i norska skärgården. Va helt underbart där förra sommaren.. låg ute i skären varje dag och solare och bara var.


image52

Vad ska ni göra i sommar? :)



Klockrena.

Jag tycker att dessa små söta bilderna med inlägg från Delicato är så klockrena! :)

              

Vad tycker ni? :)


Bikini.

Min kära pojkvän införskaffade mig en ny fin bikini idag :)

image46image47

RSS 2.0