Adventmage :)

Vecka 28 (27+4) och magen och bebis växer så det knakar! Har väl inte varit så jätteflitig med att lägga ut magbilder här på bloggen, men idag får ni se en adventmage.
Bebis börjar bli stor och man kan tydligt känna kroppsdelar nu, men kan inte riktigt utskilja om det är tex huvudet lr rumpan.. vet bara att det är såå mysigt o när bebis rör o flyttar sig så känns det nu jättetydligt ;)
Köpte mig ett par jättefina o sköna mammapjamasbyxor med mudd från Polarn & Pyret i veckan. De är de som jag har på mig på bilden nedan.



1á advent.

1á advent idag och julen är här med stora steg ;) Vi håller på att julstäda och julpynta, såå mysigt ;) Sängen måste ju också vara julfin haha! =)


Den 24.

24 November idag vilket innebär 1 månad kvar till julafton och 3 månader kvar till BF!! =))

Söndagsmyz <3

Varit en dag i lugnets tecken och ikväll när jag låg i soffan och kollade på tv hoppade Oliver upp i mitt knä och la sig nätt på magen och bara mös. Han har gjort så en gång tidigare och då svarade bebis likadant tillbaka som ikväll.. Oliver ligger o spinner o bebis svarar med en massa sparkar, såå mysigt ;) Oliver kollar lite konstigt på magen då det hoppar till lite hihi. Min älskade Oliver!!


Första snön för i vinter.

Snön den faller och Vintern är här, iaf sägs det så att den ska vara det över helgen! ;) Ja Jag älskar ju allt som har med julen och vintern att göra. Såå mysigt att sitta inne med lite tända ljus, se på tv o bara njuta av de härliga vädret =)

Ledig i helgen och det ska bli superskönt. I morgon är det kalas på eftermiddagen men annars inget bestämt.. en runda till Ikea bara kanske..
Snart bara 1 månad kvar att jobba.. såå skönt.

<3 bebis <3

Idag är det 100 dagar till BF, snart är vi nere på två-siffrigt ;) Åhhh Vad vi längtar efter dig vårt lilla bebishjärta!!! =)

V. 26 <3

Ny vecka, vecka 26. Jösses man kan ju undra vart tiden tar vägen,. 14 veckor kvar till BF.
Ny har man börjat få den gravida magen o inte bara lite daller haha.. Bebis är mycket vaken nu varje dag och börjat nästan undra om inte bebis fått in en dygnsrymt, vaken mkt på dagis o mer lugnt på nätterna nu.. iaf så har det varit så de sista dagarna..
Håller på att få vidgjort i blivande bebisrummet, kommer bli så fint! Skönt att allt är klart innan advent och julen, så kan man koncenterar sig på att sen montera alla möbler efter jul o nyår =)

Barnet

Barnet kan höra ljud och ljudnivån inne i magen som kan nå upp till mer än 80 decibel. Det är ungefär lika livligt som en stökig stadsmiljö.

Barnet lyssnar på ljuden i mammans kropp, magen som kurrar, nysningar och annat som händer. Det lyssnar även på mammans och omgivningens röster.

Vikt 900 gram.


Mamma
Du har nu klarat av två tredjedelar av graviditeten. Nu har du nog ökat cirka sju till tio kilo i vikt. Hela kroppen påverkas av graviditeten. Även handlederna samlar vätska och svullnar.



JAAAAAAAA!!

JAAA, Jag blev beviljad full havandeskapspenning på min havandeskapsansökan!!! =) så 23 dec är min sista arbetsdag på ett bra tag :P
En kvinna från försäkringskassan ringde idag och meddelade detta, såå skönt det känns o nu kan man slappna av :P

3 år <3

♥ Smulan, Idag är det 3 år sedan du lämnade oss och du är fortfarande lika saknad. Det är tomt här hemma utan dig men vi vet samtidigt om att du har det mycket bättre där du är idag och du slipper lida och ha ont.
Vi pratar om dig med jämna mellanrum och du kommer alltid finnas i våra hjärtan och tankar. Var hos dig på graven senast i helgen och tände ett ljus för dig. Du är värd en fin glavplats där vi vet du kan få vila i ro. Jag älskar dig min Cissa.♥

♥ Förevigt saknar - Föralltid älskad. ♥


1´e November.

1´e November och ny månad.. :) 1 månad kvar till 1´a advent, myyysigt :)

Ännu en slappedag i förkylningstecken.. Börjar dock kännas bättre nu, så förhoppningsvis är allt på väg på rätt håll nu.

Inatt fick en av mina allra äldsta barndomsvänner en liten son, STORT GRATTIS THERESE & NIELS TILL SONEN =))

Ska ut en liten runda nu ikväll o handla o för att få lite frisk luft, kan inte skada =) ikväll blir det soffläge :)


RSS 2.0