Siste Augusti..

Siste Augusti idag och månaderna bara springer iväg. September månad och höst är snart på ingång med stort stormsteg.. Jag tycker ju om hösten där de blir lite mörkare tidigare, man kan tända ljus, mysa med the, filt och en bra bok! ;)
Vintern och julen tycker jag om ännu mera men den får allt  vänta nånna månader till.

igår löste sig allt med tapetseringen av fondväggen och det känns riktigt skönt. Ska bli skönt att få det vidgjort och det kommer bli riktigt snyggt! =)

Nu kallar duschen.

Fredag och helgen är här men en annan ska jobba hela helgen.. so long..


Såå nöjd.

Köpte mig ett par nya höst-stövlar idag på DinSko och jag är bara såå nöjd med dem!! :)
Åkte till Cs (=Center Syd) idag för att köpa stövlarna + en present till min svägerska som fyller år idag. Hade lagt undan ett par i min storlek men självklart va de inte fina då de va lite avskavt på dem vid skaftet o de hade klart inte fler i min storlek.. Kvinnan i kassan ringde iaf till butiken i lund där de fanns ett par o la undan dem så hjärtat mitt köpte dem till mig på vägen hem från jobb, snällt va? =)

Stövlen satt kanonsnygg med jeansen och kommer med all säkerhet bli en favorit i höst :P

Denna stövlen som är på bilden, fast i svarta!

image116


Vill ha!

Jag har en jättefin vinterjacka från förra året men jag är sååå sugen på en Peak Performance vinterjacka, i lite längre modell så den går ner över rumpan. Vet att Stadium ibland får in de i sitt sortiment inför vintern.. ganska så saftigt pris för en jacka då de ligger runt en 2000-4000 kr.
image114image115

framtiden..

Tankar och funderingar om framtiden finns hos en ganska så naturligt.. Jag och Olof har varit tillsammans i 7 år och det är Vi som kommer ha en framtid tillsammans.
Som många andra par som varit tillsammans ett bra tag så pratar man ju klart om framtiden.. jobb, barn drömmar, mål mm..
Jobb - Ja jag har ett fast jobb men inte på heltid som jag ju klart vill ha så därför söker jag alla möjliga jobb där det är heltid och en tillsvidareanställning.
Barn - Jag har alltid sagt att jag inte vill vara för "gammal" när jag får mitt/mina barn..Tycker att 27-28 år är en lagom ålder om man känner sig redo och mogen då klart och det är ju relativt snart då jag i somras fyllde 26 år.. så barn ja, det ligger inom en relativ snar framtid men ändå inte just idag. Vet redan idag att Olof kommer bli en bra pappa! :)
Andra funderingar och tankar vad gäller barn är ju om vi också kommer att få tvillingar den dag vi bestämt oss för att skaffa barn.. Då vi har tvillingar i släkten i  varje generation i stort sett (tror jag?!?). Även Olof har tvillingar i sin släkt då hans två äldre stora systrar är twins.. så chansen att vi skulle få tvillingar är med andra ord ganska så Stor! ;)

Man har mycket framför sig i framtiden men det är ju bara roligt! ;)

Slut för denna sommar.

Nu är semestern slut för denna gången och idag är dexs att återgå till jobb igen! Börjar inte förrens halv 4 ieftermiddag och har en ganska så soft vecka framför mig så ska inte klaga! =)
Ska bli ganska så skönt att återgå till vardagen igen, trots allt.. Man kan ju inte glida runder hela tiden o man sparar pengar på att jobba då man inte kan vara iväg o shoppa :=)

Stieg Larsson.

Har nu ikväll läst klart alla de tre böckerna i triologin med Stieg Larsson, Millenium.
Måste säga att det var de bästa böckerna som jag har läst. Man sträckläser de verkligen och där händer något interssant precis hela tiden. Dock är bok 3 inte lika bra som bok 1&2. Tyckte bok 3 var lite för detaljerad..
Jag har 1´an och 2´an i pocket men då 3án inte kommit ut i pocket ännu och det dröjer ett bra tag så köpte jag den i inbunden för måste ju läsa de i följd ;))
Har ni inte läst dem så rekomenderar jag er starkt att läsa dem!!



image110     image111     image112


Norgeresan.

Sista dagarna på semestern nu och jag och Olof har varit ett par dagar i Norge på en liten semester-tripp.
Vi körde i Onsdags förmiddag till Norge och Oslo där syster med pojkvän bor. Var framme vid 5 tiden och sen på kvällen fick vi gäster på middag.
Torsdagen spenderade jag och Olof inne i Oslo centrum medans Linda och Stian var på sina jobb. Vi åt lunch på HardRock Cafe, kikade i lite olika affärer och tog en Kaffe på ett cafe vid sidan om Lindas jobb. De båda slutade ganska så tidigt så vi åkte hem till dem för att packa de sista och sen åka vidare ner till Stians föräldrars sommarstuga i mysiga Tvedestrand.
Tråångt och jäkligt i bilen med all packning men fram kom vi till Tvedestrand där Morten (stians bror) var. Tacos på kvällen med diverse krumeluriska små ting som inte går att lösa. Bildbevis kommer.
Fredag förmiddag åkte vi ut med båten till en liten ö för solning men molnen kom ifatt oss.. följde iaf med stian för att tanka båten och vi körde riktigt coolsnabbt! :)  Stannade inte så jättelänge ute på ön och väl i stugan packade vi iordning våra saker, käkade lunch på en pizzera och inhandlade litta mat.
Resan bar sedan vidare till Risör där Oddvar och hans familj har sin stuga. Vi skulle stanna där fredag-söndag.
Stugan låg mitt ute i ingenstans och utedass men det gick bra iaf ;)
Allt som allt så var vi 19 st och det var roligt att träffa de alla igen. Var bara några stycken som vi inte träffat tidigare så vi kände de flesta någerlunda.
Fredagens festande vart ganska så soft så blev en "tidigt" säng vid halv 2 tiden.. På lördagen åkte vi till till Risör där det var Träbåtsfestival. Mkt folk och en del fina båtar. Lunchade lite på ett fik där innan vi åkte tillbaka till stugan för lite vila innan festandet satte igång.
Full fest på kvällen och många roliga skratt och kort, så kan man la summera de hela ? :)
Jag och Olof skulle börja resan hemmåt på söndag vid middagstid så vi åkte vid 1 tiden.. Båten till Strömstad gick kl 17 o man ska vara där ett tag innan.. efter div saker på vägen så va vi där lagom 10 min innan man fick börja köra ombord på båten.
Båtresan gick bra, och vi var hemma vid kvart i 12 i söndags natt.. lagom trötta efter en ganska så lång resdag..

Har iaf varit ett par sköna dagar och roligt att få träffa folket igen.

Tänkte lägga upp lite bilder från dessa dagarna.


                
             
            
                  


RSS 2.0