<3 8,5 år med Olof <3

29 Mars och idag har jag och Olof hjärtat varit tillsammans i 8,5 år. ♥
8,5 år av kärlek som har resulterat i en helt underbar liten son :) Anton är verkligen det BÄSTA som hänt oss och vi skulle inte vilja byta bort vårt "nya" liv mot någonting annat!

♥ Olof - Jag älskar dig av hela mitt hjärta och tack för den underbara son du gett mig! ♥

Anton är fortfarande förkyld, så synd om honom. Riktigt hjätskärande och se hur jobbig hans förkylning är men förhoppningsvis är den borta snart igen.. vårt lilla hjärta!
Han är dock pigg och glad ändå och det är skönt att se.


Liten förkyld =(

Stackars liten har gått och blivit förkyld, helt täppt i näsan =( Det skär så i hjärtat och se de förkylda och så hjälplösa =(
Skulle egentligen ner istan och träffa min vän Lina med fika och fönstershopping men då han är förkyld vill jag inte ta ut honom och riskera han blir mer förkyld.. Vi får vara hemma idag så han får kurera sig med gos och sömn.

Vardagen med Anton :)

Ännu en ny vecka (en dag sen) och dagarna går alldeles för fort. Idag har jag och Anton hjärtat haft en riktigt myshemma  dag och vi går i pjamas fortfarande båda två. Tycker det är skönt att ha en sån dag per vecka där vi bara är hemma och i stort sett inte gör någonting mer än myser :)
Igår var vi iväg och lämnade det sista blodprovet (förhoppningsvis) och hos diskriktsköterskan på VC med mitt snittsår som inte vill riktigt som jag vill men nu förhoppningsvis blir det bra och fint, återbesök på torsdag och jag får se vad hon säger.
I morgon ska vi ner till stan och träffa en tjej som jag jobbat med tidigare via bemanningen. Vi ska fika och strosa runt i butikerna.. :)
På torsdag är det daxs för babycafee premiär på BVC så ska dit med några vänner =) På eftermiddagen vc..
Fredagen är det också babycafee fast här nere i Borstahusens kapell.. ska bli kul att börja på sånt nu... Anton är kanske lite liten fortfarande men någon gång ska vara första och skönt om inget annat att få komma ut och träffa andra mammor :)
Anton har börjat fokusera och följa med blicken och idag fick jag första leendet, sååå fiint så man riktigt smälter i hjärtat =)
Han låg i soffan och jag pratade en massa med honom o då kom ett stoort fint leende :)

Nä nu är kallar han, inte roligt att sitta i babysittern längre =)


Anton 1 månad <3

Idag blir Anton redan 1 månad! Vart har denna månaden tagit vägen!! Alla säger att man ska passa på att njuta för tiden går  så fort och det har dem verkligen rätt i! Kan inte förstå att det redan var en hel månad sen man låg där med värkar och allt var på gång.. Nu är han iaf här och vi är överlyckliga för honom!
Han växer och frodas så det knakar och det är roligt att se.. vi har kommit bra in i rutinerna i vardagen och amningen funkar fortsatt bra.. äter vid 22-23 tiden.. igen vid 02-03 och sen vid 06-07 beroende på när han varit uppe på natten.. sover för det mesta hela nätterna i sin egen säng och ibland sover han hos oss, mysigt med lite gosande :)

Idag har vi varit på återträtt på MVC då även nu alla bebisar var födda, roligt att se de små liven =)

Hade även lite egentid i förmiddags då jag var nere i stan på hudvårdsstudion, skönt o få bli ompysslad ibland :)

Trevlig helg!


Världens finaste skatt!! <3

Vill mest visa er en bild på världens mest finaste skatt!!!! Anton är bara så underbar och det finaste vi har. ♥
Vi älskar honom så himla mkt!

Jag kommer vara väldigt försiktig med att lägga ut bilder på Anton på mig blogg (och i övrigt på internet), man vet aldrig vad det finns för människor ute i vida världen.


Anton 2 veckor <3

Ja idag är det 2 veckor sen vår älskade Anton kom till världen! Vart har dessa två veckor tagit vägen?
Iaf så är det helt underbart med en liten knodd, vårt allt :)
Han har vuxit bra på två veckor, både på vikten o längden.. daxs för BVC-besök på måndag igen =)

Olof har börjar jobba igen, dock hemma en dag i veckan hos oss. Jag och Anton har så smått kommit bra in i vardagen och rutinerna. Vi försöker komma ut varje dag och hitta på små saker, även om jag är lite försiktig nu i början då han dock inte är mer än 2 veckor gammal. Man får vara försikig med alla de olika baskilusker som surrar runt nu i dessa tider.
Jag mår bättre och bättre för varje dag.. känner inte av snittet allt för mkt och kan röra mig bättre nu, smärtstillande har jag inte tagit på flera dagar vilket är skönt. Jobbigt att inte få bära o anstränga sig, känner mig lite handikappad pga det.
Olof är så kanon här hemma o tar verkligen hand om precis allt nu, tvätt, disk, städ o allt.. min hjälte!!=)

Anton är bara såå underbar o vi bara älskar honom så mkt. Moster Linda o onkel Stian var hemma i helgen som gick o det gillade han massor =)
Nu när man fått barn undrar man lite vad man gjort innan i livet innan man själv fick barn, för han är ju verkligen de bästa som finns!! ♥

ANTON - MAMMA O PAPPA ÄLSKAR DIG!!!!


RSS 2.0