Norgeresan.

Sista dagarna på semestern nu och jag och Olof har varit ett par dagar i Norge på en liten semester-tripp.
Vi körde i Onsdags förmiddag till Norge och Oslo där syster med pojkvän bor. Var framme vid 5 tiden och sen på kvällen fick vi gäster på middag.
Torsdagen spenderade jag och Olof inne i Oslo centrum medans Linda och Stian var på sina jobb. Vi åt lunch på HardRock Cafe, kikade i lite olika affärer och tog en Kaffe på ett cafe vid sidan om Lindas jobb. De båda slutade ganska så tidigt så vi åkte hem till dem för att packa de sista och sen åka vidare ner till Stians föräldrars sommarstuga i mysiga Tvedestrand.
Tråångt och jäkligt i bilen med all packning men fram kom vi till Tvedestrand där Morten (stians bror) var. Tacos på kvällen med diverse krumeluriska små ting som inte går att lösa. Bildbevis kommer.
Fredag förmiddag åkte vi ut med båten till en liten ö för solning men molnen kom ifatt oss.. följde iaf med stian för att tanka båten och vi körde riktigt coolsnabbt! :)  Stannade inte så jättelänge ute på ön och väl i stugan packade vi iordning våra saker, käkade lunch på en pizzera och inhandlade litta mat.
Resan bar sedan vidare till Risör där Oddvar och hans familj har sin stuga. Vi skulle stanna där fredag-söndag.
Stugan låg mitt ute i ingenstans och utedass men det gick bra iaf ;)
Allt som allt så var vi 19 st och det var roligt att träffa de alla igen. Var bara några stycken som vi inte träffat tidigare så vi kände de flesta någerlunda.
Fredagens festande vart ganska så soft så blev en "tidigt" säng vid halv 2 tiden.. På lördagen åkte vi till till Risör där det var Träbåtsfestival. Mkt folk och en del fina båtar. Lunchade lite på ett fik där innan vi åkte tillbaka till stugan för lite vila innan festandet satte igång.
Full fest på kvällen och många roliga skratt och kort, så kan man la summera de hela ? :)
Jag och Olof skulle börja resan hemmåt på söndag vid middagstid så vi åkte vid 1 tiden.. Båten till Strömstad gick kl 17 o man ska vara där ett tag innan.. efter div saker på vägen så va vi där lagom 10 min innan man fick börja köra ombord på båten.
Båtresan gick bra, och vi var hemma vid kvart i 12 i söndags natt.. lagom trötta efter en ganska så lång resdag..

Har iaf varit ett par sköna dagar och roligt att få träffa folket igen.

Tänkte lägga upp lite bilder från dessa dagarna.


                
             
            
                  


Kommentarer
Postat av: Mari

Butiken jag jobbar i heter Family House. En relativt nystartad kedja som bara finns i Karlshamn, Växjö och Eksjö än så länge :-)

2007-08-09 @ 22:44:21
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Linda

Synd att det inte ær samma blå himmel på kortet med utsikten hos Oddvar som på kortet med Olof i båten.

2007-08-10 @ 12:29:54
URL: http://lindaolsson81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0