Norefjell 2008.

Hej,

Kom hem i eftermiddags från vår lilla skidsemester i norska Norefjell med Linda, Stian och några av deras vänner.
I Torsdagsförmiddag startade resan då vi körde hemifrån vid 9 tiden. Vi skulle inom Oslo och hämta upp Linda och Stian och sen vidare till fjellet. Lagom framme vid 8 tiden då vi åt lite käk o la oss sen ganska så tidigt efter en lång resdag.
Vi har haft det jättebra och vädret kan man absolut inte klaga på, strålande sol och massor av snö så de kan knappast bli bättre :)
Stians bror och deras kompisar kom först på fredagseftermiddagen så under fredagen var vi ute och kollade in läget medan Olof stod på skidor.
På lördagen var det daxs att komma ut i spåret på längdskidor och sagt och gjort så gick det bra. Kvällen var ganska så lugn och städad.
Söndagen kom och vi skulle "hem" till Oslo fram på eftermiddagen/kvällen. Innan vi började packa och städa gick jag, Linda och Morten upp en runda till stugan på toppen för lite sol och fika.
På kvällen var det tradiotinell pizza hemma hos stians fam på tåsen.
Idag på morgonen körde jag och Olof hem samtidigt som linda och stian skulle iväg till sina jobb, lagom hemma vid 2 tiden och då hade vi stannat för lunch på laxsbutiken i falkenberg.

Har haft en bra helg och skönt att få komma iväg för ett par dagar, det behöver man alltid.

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder och de talar ju för sig själv :P


             
         




Dagens citat - "Nöden har ingen lag".   Haha

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, det var en hærlig helg! Men du har ju många bra kort på dig du kunde satt in istællet før på mig. Hoppas allt ær bra hemma. Ses snart igen! kram

2008-03-05 @ 11:56:08
Postat av: jill

Ja det var kenzas blogg, jävla trams det dära.

2008-03-06 @ 11:38:48
URL: http://jills.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0